Web Analytics

Sultan papağanım hasta

• Kullanıcı mustafa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sultan Papağanı
İlacı sorduktan sonra devm edip etmemeye karar vermek iyi olur. İlaçlar genelde ilk günlerde etkisini göstermez, bu doğru. Ama kuş veterineri olmadığı için rastgele bir antibiyotik vermiş olma ihtimali yüksek.

Bu arada kendisinin darı yemesi güzle birşey, dün veya öncesinde de yiyiyor muydu bugün yeni mi oldu mu?
Dün çok az yedi bugun düne göre fazla yedi bide dıskisi böyle oldu
İnşAllah hızlı bir şekilde toparlar. Temin ettiğiniz ilacı söylersiniz, doz ve kullanım sıklığını yazarım. Ayrıca aşağıya ekstra birkaç şey yazıyorum, yapabilirseniz iyi olur:

İştahı ve kolay sindirimi için kabak, havuç, tatlı patates veya brokoli haşlayıp az miktarda yedirmeyi deneyebilirsiniz. Tamamen püre yapıp aynı mama verir gibi vermeyi deneyin, yerse gün içinde toplam 1-2 çay kaşığı yapacak kadar sebze yedirebilirsiniz.

Ekinezya bitkisi bağışıklık destekleyici olarak en çok tercih edilen ve nispeten güvenli olan bir bitki, toksik riski kuşlarda düşük. Ve yanlış hatırlamıyorsam Avicare markasının (vet için kuş takviyesi üreten bir marka) ekinezya özlü bir ürünü vardı. Emin olmak için baktım, Avicare Echinacea purpurea isimli bir ürün ve açıklaması şöyle:
Bağışıklık sistemini aktive eder.
Hastalıkların yayılmasını ve süresini azaltmaya yardımcı olur.
İçeriğinde bulunan polisakkaritler ve fenolik bileşikler sayesinde vücudu enfeksiyonlara ve çevresel streslere karşı korur.
Enfeksiyonlara yatkın, sık hastalanan veya iyileşme sürecindeki kuşlarda kullanılabilir.

Gittiğiniz veterinerlere Vitasigna Avicare ürünleri var mı sorun. Varsa bu ekinezya ürünün alabilirsiniz. Eğer yoksa veteriner ecza deposundan getirip getiremeyeceğini sorun.

Eğer Avicare markasını bulamıyorsan zencefil ve ekinezya ile kendiniz bir takviye hazırlayıp verebilirsiniz. Eğer hazırlamak isterseniz söyleyin bir tarif veririm.
Arkadaşlar bugun sultan papaganim daha iyi durumda🥰 kendi kendine su icmete dal dari ve badem yemeye basladi
Bademi cok seviyordu bu surecte hic yiyemiyordu yedi
Yavas yavas hareketlenmeye basladi
ENgin bilgileri ile bana yardimci olmaya calisan arkadaslarima cok tessekkur ederim
Kuşlarinizin tuyu kadar omru olmasi dilegiyle🙏🙏

Ekli dosyalar

• 20251004_155256.webp
    20251004_155256.webp
    775,8 KB · Görüntüleme: 96
Biraz toparlamasına sevindim. Bir süre ilac kullanımına devam edin, hemen kesmeyin. İnşAllah hızlı bir şekilde toparlayıp tamamen iyileşir.

Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur diyeceğim fakat hızlı bir şekilde etkisini görmüşünüz :)

Arkadaşlar sultan papağanim sağligina kavustu cok şükür
Bu sürecte tecrube ve bilgileriyle yanimda olan arkadaslara çok teşekkur ederim.🙏🙏🙏
Çok mutlu oldum @mustafa bey, tüyü kadar ömrü olsun. Papağanlar sitemize dilediğiniz gibi konu açabilir veya mesaj atabilirsiniz. :)

Arkadaşlar sultan papağanim sağligina kavustu cok şükür
Bu sürecte tecrube ve bilgileriyle yanimda olan arkadaslara çok teşekkur ederim.🙏🙏🙏
Çok sevindim, inşAllah bir daha hiçbir sağlık sorunu yaşamaz. Bağırsak sağlığını destekleyecek ürünleri muhakkak kullanın, mikrobiyal besinler de tüketsin. Bağışıklığı güçlü olsun.

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri