Büşra
Kullanıcı
Selam arkadaşlar,
Foruma yeni üye sayılırım, bir hevesle yeni bir muhabbet kuşu alacağım fakat kendisine nasıl sesleneceğimi bilemiyorum. İnternette hep aynı isimler var; Maviş, Boncuk, Paşa... Biraz daha farklı, daha bize özel bir şeyler olsun istedim.
Sonra aklıma geldi, burada bir sürü kuşsever var, herkesin birbirinden yaratıcı fikirleri vardır kesin. Hem benim gibi isim arayanlara yardımcı oluruz hem de güzel bir liste oluştururuz. Ben bir başlangıç yapayım dedim, aklıma gelenleri aşağıya yazıyorum. Siz de aklınıza gelenleri, kendi kuşlarınızın isimlerini eklerseniz süper olur.
Hadi bakalım, beyler ve bayanlar için isim listemiz kabarsın!
ERKEK KUŞLAR İÇİN AKLIMA GELENLER:
Herkesin tüylü dostlarına sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Bu arada konuyu bu şekilde açabilene kadar bayağı uğraştım. Forum sitelerinin kullanımı değişmiş
Foruma yeni üye sayılırım, bir hevesle yeni bir muhabbet kuşu alacağım fakat kendisine nasıl sesleneceğimi bilemiyorum. İnternette hep aynı isimler var; Maviş, Boncuk, Paşa... Biraz daha farklı, daha bize özel bir şeyler olsun istedim.
Sonra aklıma geldi, burada bir sürü kuşsever var, herkesin birbirinden yaratıcı fikirleri vardır kesin. Hem benim gibi isim arayanlara yardımcı oluruz hem de güzel bir liste oluştururuz. Ben bir başlangıç yapayım dedim, aklıma gelenleri aşağıya yazıyorum. Siz de aklınıza gelenleri, kendi kuşlarınızın isimlerini eklerseniz süper olur.
Hadi bakalım, beyler ve bayanlar için isim listemiz kabarsın!
ERKEK KUŞLAR İÇİN AKLIMA GELENLER:
- Fırıldak: Benim alacağım kuş acayip hareketli, yerinde durmayacak. Tam bir fırıldak gibi dönecek, o yüzden bu isim aklıma geldi.
- Piko: Böyle kısa ve sevimli, söylemesi kolay geldi.
- Gagarin: Uzay mavisi gibi bir rengi varsa ve kafeste tırmanmayı seviyorsa neden olmasın?

- Reçel: Sabahları kahvaltıda reçele konan arılar gibi vızır vızır ötüyor, oradan esinlendim.
- Bıdık: Klasiklerden ama her zaman sevimli.
- Kaptan: Tünekte duruşu böyle bir havalı, bir mağrur olanlara gider bence.
- Cezve: Rengi biraz koyuysa ve sürekli bir şeyler kaynatır gibi ses çıkarıyorsa komik olabilir.
- Dantel: Böyle narin, zarif duran dişilere çok yakışır gibi.
- Papatya: Sarı-beyaz renkli bir kıza ne kadar yakışır düşünsenize.
- Fısıltı: Uysal, sessiz ve sakince omzunuza konan bir kuşa çok romantik bir isim.
- İnci: Özellikle beyaz veya açık mavi renkli kuşlar için çok asil duruyor.
- Lila: Rengiyle alakası olmasa bile kulağa çok tatlı geliyor.
- Minola: Tamamen uydurdum ama bir prenses ismi gibi değil mi?

- Karamel: Rengi biraz sarıya, yeşile çalan tatlı bir kıza harika gider.
Herkesin tüylü dostlarına sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Bu arada konuyu bu şekilde açabilene kadar bayağı uğraştım. Forum sitelerinin kullanımı değişmiş