Web Analytics

Muhabbet Kuşu İsimleri Üretiyoruz Başlıyorum

• Kullanıcı Büşra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Muhabbet Kuşu

Büşra

Kullanıcı
Selam arkadaşlar,

Foruma yeni üye sayılırım, bir hevesle yeni bir muhabbet kuşu alacağım fakat kendisine nasıl sesleneceğimi bilemiyorum. İnternette hep aynı isimler var; Maviş, Boncuk, Paşa... Biraz daha farklı, daha bize özel bir şeyler olsun istedim.

Sonra aklıma geldi, burada bir sürü kuşsever var, herkesin birbirinden yaratıcı fikirleri vardır kesin. Hem benim gibi isim arayanlara yardımcı oluruz hem de güzel bir liste oluştururuz. Ben bir başlangıç yapayım dedim, aklıma gelenleri aşağıya yazıyorum. Siz de aklınıza gelenleri, kendi kuşlarınızın isimlerini eklerseniz süper olur.

Hadi bakalım, beyler ve bayanlar için isim listemiz kabarsın!

ERKEK KUŞLAR İÇİN AKLIMA GELENLER:
  • Fırıldak: Benim alacağım kuş acayip hareketli, yerinde durmayacak. Tam bir fırıldak gibi dönecek, o yüzden bu isim aklıma geldi.
  • Piko: Böyle kısa ve sevimli, söylemesi kolay geldi.
  • Gagarin: Uzay mavisi gibi bir rengi varsa ve kafeste tırmanmayı seviyorsa neden olmasın? :D
  • Reçel: Sabahları kahvaltıda reçele konan arılar gibi vızır vızır ötüyor, oradan esinlendim.
  • Bıdık: Klasiklerden ama her zaman sevimli.
  • Kaptan: Tünekte duruşu böyle bir havalı, bir mağrur olanlara gider bence.
  • Cezve: Rengi biraz koyuysa ve sürekli bir şeyler kaynatır gibi ses çıkarıyorsa komik olabilir.
DİŞİ KUŞLAR İÇİN AKLIMA GELENLER:
  • Dantel: Böyle narin, zarif duran dişilere çok yakışır gibi.
  • Papatya: Sarı-beyaz renkli bir kıza ne kadar yakışır düşünsenize.
  • Fısıltı: Uysal, sessiz ve sakince omzunuza konan bir kuşa çok romantik bir isim.
  • İnci: Özellikle beyaz veya açık mavi renkli kuşlar için çok asil duruyor.
  • Lila: Rengiyle alakası olmasa bile kulağa çok tatlı geliyor.
  • Minola: Tamamen uydurdum ama bir prenses ismi gibi değil mi? :)
  • Karamel: Rengi biraz sarıya, yeşile çalan tatlı bir kıza harika gider.
Benim aklıma gelenler şimdilik bunlar. Lütfen siz de listeyi devam ettirin. Hatta kuşunuzun ismini ve varsa komik bir anısını yazarsanız daha da güzel olur. Bakalım kimlerden ne cevherler çıkacak.

Herkesin tüylü dostlarına sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Bu arada konuyu bu şekilde açabilene kadar bayağı uğraştım. Forum sitelerinin kullanımı değişmiş :D

Selam arkadaşlar,

Foruma yeni üye sayılırım, bir hevesle yeni bir muhabbet kuşu alacağım fakat kendisine nasıl sesleneceğimi bilemiyorum. İnternette hep aynı isimler var; Maviş, Boncuk, Paşa... Biraz daha farklı, daha bize özel bir şeyler olsun istedim.

Sonra aklıma geldi, burada bir sürü kuşsever var, herkesin birbirinden yaratıcı fikirleri vardır kesin. Hem benim gibi isim arayanlara yardımcı oluruz hem de güzel bir liste oluştururuz. Ben bir başlangıç yapayım dedim, aklıma gelenleri aşağıya yazıyorum. Siz de aklınıza gelenleri, kendi kuşlarınızın isimlerini eklerseniz süper olur.

Hadi bakalım, beyler ve bayanlar için isim listemiz kabarsın!

ERKEK KUŞLAR İÇİN AKLIMA GELENLER:
  • Fırıldak: Benim alacağım kuş acayip hareketli, yerinde durmayacak. Tam bir fırıldak gibi dönecek, o yüzden bu isim aklıma geldi.
  • Piko: Böyle kısa ve sevimli, söylemesi kolay geldi.
  • Gagarin: Uzay mavisi gibi bir rengi varsa ve kafeste tırmanmayı seviyorsa neden olmasın? :D
  • Reçel: Sabahları kahvaltıda reçele konan arılar gibi vızır vızır ötüyor, oradan esinlendim.
  • Bıdık: Klasiklerden ama her zaman sevimli.
  • Kaptan: Tünekte duruşu böyle bir havalı, bir mağrur olanlara gider bence.
  • Cezve: Rengi biraz koyuysa ve sürekli bir şeyler kaynatır gibi ses çıkarıyorsa komik olabilir.
DİŞİ KUŞLAR İÇİN AKLIMA GELENLER:
  • Dantel: Böyle narin, zarif duran dişilere çok yakışır gibi.
  • Papatya: Sarı-beyaz renkli bir kıza ne kadar yakışır düşünsenize.
  • Fısıltı: Uysal, sessiz ve sakince omzunuza konan bir kuşa çok romantik bir isim.
  • İnci: Özellikle beyaz veya açık mavi renkli kuşlar için çok asil duruyor.
  • Lila: Rengiyle alakası olmasa bile kulağa çok tatlı geliyor.
  • Minola: Tamamen uydurdum ama bir prenses ismi gibi değil mi? :)
  • Karamel: Rengi biraz sarıya, yeşile çalan tatlı bir kıza harika gider.
Benim aklıma gelenler şimdilik bunlar. Lütfen siz de listeyi devam ettirin. Hatta kuşunuzun ismini ve varsa komik bir anısını yazarsanız daha da güzel olur. Bakalım kimlerden ne cevherler çıkacak.

Herkesin tüylü dostlarına sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Bu arada konuyu bu şekilde açabilene kadar bayağı uğraştım. Forum sitelerinin kullanımı değişmiş :D
Bağcılar: Sinirli mizacı olan, sürekli ıstıran ve sürekli yaramazlık yapan kuşa verilebilir diye düşünüyorum. Yanlış anlaşılma olmasın sadece semt öyle tanınıyor diye genel mizaç olarak verdiğim bir isim ama bu şekilde semt isimlerinden türetilebilir.

Bağcılar: Sinirli mizacı olan, sürekli ıstıran ve sürekli yaramazlık yapan kuşa verilebilir diye düşünüyorum. Yanlış anlaşılma olmasın sadece semt öyle tanınıyor diye genel mizaç olarak verdiğim bir isim ama bu şekilde semt isimlerinden türetilebilir.
Esenlerde olabilir hocam, ferah ve esen bir yer anlamında :D Bu arada şehir ve ilçe isimlerinden türetmek gerçekten mantıklı.

Valla @Tevfik'le bizim geniş aile dizisindeki isimler hoşumuza gitti. Cevo, domuşuk, ulvi, kuddusi gibi gibi. 😂
Ulvi iyiymiş benim sultanlara koyabileceğim isimlerden erkeğin ismi kesin ulvidir ya.😅 Gün boyu böyle:
Dance Lol GIF

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri