Web Analytics

Muhabbet kuşu fiyatları ne kadar?

• Kullanıcı Seçil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Muhabbet Kuşu

Seçil

Kullanıcı
Herkese selam aranıza yeni katıldım ve muhabbet kuşu beslemek istediğimi dile getirmiştim. Bir muhabbet kuşu düşünüyordum fakat tek mi alsam çift mi alsam karar veremedim. Muhabbet kuşu fiyatları ne kadar ortalama? Çalışan birisiyim tek muhabbet kuşu alsam bu sefer evde canı sıkılacak onu evde bırakmaya hakkım yok diye düşünüyorm benim gibi canı sıkılacak, çift alsam diyorum zorlanır mıyım?

Bu konu hakkında bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Kaç,para dediler? Ben standar kuş için 650 tl duydum en son.
Maviş bir kuş vardı çok hoşuma gitti durgun duruyordu ama çok masum bir yüzü vardı ne kadar dedim? Sana 1500 lira olur ablam dedi. Başkasına ne kadar olur ablam dedim. Yani benim özelliğim ne ki 1500 lira oluyor? Çok pahalı geldi bana hafif toplu bir kuştu ama yavruydu belli ediyordu kendisini🐦

Maviş bir kuş vardı çok hoşuma gitti durgun duruyordu ama çok masum bir yüzü vardı ne kadar dedim? Sana 1500 lira olur ablam dedi. Başkasına ne kadar olur ablam dedim. Yani benim özelliğim ne ki 1500 lira oluyor? Çok pahalı geldi bana hafif toplu bir kuştu ama yavruydu belli ediyordu kendisini🐦
Düşük vasıf jumbo falandır o bence.

Çok demişler, bizim burada yerli kuşları 150-250 lira arası satıyorlar. Diyorum ya çift jumbo muhabbet kuşuna 800 lira verdim :D

İstanbul pahalı ya. gerçi o serçe kadar olanlardan da değil bendekiler. Zaten serçe gibi muhabbet kalmadı. Ama bu İstanbul'un pahalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri