sahin_tutus
Kullanıcı
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Öyküyü çok beğendim hocam, gerçekten muazzambu arada yapılamaz diye bir şey asla değildir. Youtube'da bir arkadaşımın kanalı var "bilim bunun neresinde" adında. Bu kanaldaki videoları yapay zeka ile yapıyor ve oldukça başarılı.
Böyle bir öyküyü yapay zeka ile yapabilirsin fakat biraz zaman alabilir, arkadaşım 8-10 dakikalık videolara dahi ortalama 4-5 saat kadar vakit ayırıyor, kolay bir şey değil (benim açımdan)Eğer olursa söz veriyorum sosyal medya hesaplarımda da paylaşacağım burada da bildirim reklamı geçeceğim.
@sahin_tutus maşallah çok güzel duruyorlar hocam çok beğendim. Her kuş yavruya gerekli ilgiyi göstermiyor maalesef fakat ilgi gösterenlerde tam koruyucu oluyorlar
Bu da benim rahmetli Cafer adında muhabbet kuşumduuzun yıllar baktım ama talihsiz bir şekilde kaybettik...
Çok teşekkür ederim. Gerçekten öyle ama bayağı üzülmüştük, aileden birisi olmuştu desem yeridir. 7 yıla yakın zamandır bizimleydi. Ne özel mamalar yapardım geçmiş dönemlerde, nasıl beslerdim var yaaaBaşın sağolsun. İri de bir kuşmuş. İnsan ölünce üzülüyor.
Mütevazi olmak isterim bu konuda ama gerçekten çok iyi bakıyorduk. Aslında evimde olan her hayvana iyi bakıyorum, bakmaya çalışıyorum. Sizin kuşlarında maşallahı var hocam, görsellerden baktığım kadarı ile tüy yapıları, duruşları, tırnak ve ayakları vs. hepsi sağlıklı maşallah7 yılda insan evladı gibi benimser. 7 yıl yine iyi bakmışsınız.
Çok iyi olur hocam, birçok kişi kuşları kuluçka makinesi gibi kullanıyor ve kuş pert oluyor. Mamayı nasıl hazırlıyorsun hocam? Neler yapıyorsun? Gerçi bunun içinde güzel bir konu olur daİyi baktığınıza eminim hem balıklara hem kuşlara. Zaten kuş forumu açacak kadar uğraşan birisi iyi bakıyordur muhakkak.
Benim kuşlardan dişi yoruluyor tabi haliyle 5 yavru bakmaktan. Şaftı kaydı 1 aydır yumurtaya yat, yavru besle diye diye. Yavrular yeme düşünce ayırıp güzelce dinlendireceğim o beyaz olan dişiyi. Çok yoruldu canım benim.