Web Analytics

Jumbo Muhabbet Kuşu Yavrusu

• Kullanıcı Tevfik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Jumbo Muhabbet Kuşu

Tevfik

Yönetici
Değerli papağanlar ailesi, artık jumbo muhabbet kuşu yavrusuna kavuştum. Hâlen isim bulamıyorum bu arada, bu aralar isim konusunda zorlanıyorum yalan yok :) Bu arada elimle tuttuğum sahiplenmiş olduğum yavru, diğerleri ise üretimhaneden birkaç görsel sadece (hepsini çekemedim).

Renkleri çok hoşuma gitti, dün akşamüstü eve getirdim biraz yem kırıyor fakat ne olur ne olmaz diye dal darı ve yemi ilave ettim tabana. Bir hafta sonra yemliklere ilave edeceğim yemi şu an için hem kafese hem de bulunduğu ortama ayak sağlamasını istiyorum.

Odam soğuk oluyor diye xiaomiden ısıtıcı aldım, bugün bir de dijital termometre alacağım oda sıcaklığını öğrenmem için :) bu arada elimde doğru düzgün fotoğrafını çekemedim ilk defa elime aldım ve hâliyle biraz huzursuz oldu. Tüm akıbetini buradan sizlerle paylaşacağım. İkinci günden sonra yavaş yavaş sabah 06:00 ile 09:00 arası konuşma eğitimi vereceğim.

jumbo-muhabbet-kusu-yavru (4).webp

jumbo-muhabbet-kusu (8).webpjumbo-muhabbet-kusu (7).webpjumbo-muhabbet-kusu (6).webpjumbo-muhabbet-kusu (5).webpjumbo-muhabbet-kusu (4).webpjumbo-muhabbet-kusu (3).webpjumbo-muhabbet-kusu (2).webpjumbo-muhabbet-kusu (1).webp

Aaa hayırlı olsun. :) maşallah erkek sanırım. tüyü kadar ömrü olsun. Tam sevdiğim renkler bir de. :)

Aaa hayırlı olsun. :) maşallah erkek sanırım. tüyü kadar ömrü olsun. Tam sevdiğim renkler bir de. :)
Çok teşekkür ederim ağabey, aynen erkek kuş maşallah çok güzel günlük belirli saatlerde dışarı çıkartıyorum iyi oluyor. Hem eğitim, hem antrenman iyi gelir diye düşünüyorum. Renkleri benim de çok hoşuma gitti ağabey, bakalım 5-6 ayı atlatırsak nasıl olacak çok merak ediyorum :)

Çok teşekkür ederim ağabey, aynen erkek kuş maşallah çok güzel günlük belirli saatlerde dışarı çıkartıyorum iyi oluyor. Hem eğitim, hem antrenman iyi gelir diye düşünüyorum. Renkleri benim de çok hoşuma gitti ağabey, bakalım 5-6 ayı atlatırsak nasıl olacak çok merak ediyorum :)

Bence sabit bir T tünek şiddetle tavsiye ederim eğitim için. Jumbolar çok hareketli değil gerçi ama normalde T tünekte rahat eğitim veriliyor. Hem de kuş uçacak yer bulamayıp tavanlara tünemiyor. Ayrıca mesela mutfakta masaya, salonda sehpa istüne koyarak kuşu her zaman ailenin sosyal ortamında tutuyorsun. yabani olmuyorlar.

Tek sıkıntı yani çayı ben vermesem de tüm uyarılarıma rağmen kuşu çaya alıştırmışlar. çay bardağından içeceğim diye kaç kere bardak devirdi. Küllüklerden sigara izmaritini dağıtıyor sen görmediğin bir anda. Bir de sigara paketindeki sigaraya ulaşabilirse sigarayı kemirip mundar ediyor. 😂😂

Bence sabit bir T tünek şiddetle tavsiye ederim eğitim için. Jumbolar çok hareketli değil gerçi ama normalde T tünekte rahat eğitim veriliyor. Hem de kuş uçacak yer bulamayıp tavanlara tünemiyor. Ayrıca mesela mutfakta masaya, salonda sehpa istüne koyarak kuşu her zaman ailenin sosyal ortamında tutuyorsun. yabani olmuyorlar.

Tek sıkıntı yani çayı ben vermesem de tüm uyarılarıma rağmen kuşu çaya alıştırmışlar. çay bardağından içeceğim diye kaç kere bardak devirdi. Küllüklerden sigara izmaritini dağıtıyor sen görmediğin bir anda. Bir de sigara paketindeki sigaraya ulaşabilirse sigarayı kemirip mundar ediyor. 😂😂
Ağabey oyun alanı yapmayı planlıyorum ama bakalım nasıl olacak, dışarıda kuru dallar var onlarla güzel bir oyun alanı yapabilirim. Hem ayakları, tırnakları için iyi olur hem de stresini orada bayağı atar düşüncesindeyim :)

İyi ki sadece çay falan içiyor, hadi Türk kahvesi isteyip yanında bi sigara yaksaydı? O da büyük sıkıntı olur :D

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri