Değerli papağanlar ailesi, artık jumbo muhabbet kuşu yavrusuna kavuştum. Hâlen isim bulamıyorum bu arada, bu aralar isim konusunda zorlanıyorum yalan yok
Bu arada elimle tuttuğum sahiplenmiş olduğum yavru, diğerleri ise üretimhaneden birkaç görsel sadece (hepsini çekemedim).
Renkleri çok hoşuma gitti, dün akşamüstü eve getirdim biraz yem kırıyor fakat ne olur ne olmaz diye dal darı ve yemi ilave ettim tabana. Bir hafta sonra yemliklere ilave edeceğim yemi şu an için hem kafese hem de bulunduğu ortama ayak sağlamasını istiyorum.
Odam soğuk oluyor diye xiaomiden ısıtıcı aldım, bugün bir de dijital termometre alacağım oda sıcaklığını öğrenmem için
bu arada elimde doğru düzgün fotoğrafını çekemedim ilk defa elime aldım ve hâliyle biraz huzursuz oldu. Tüm akıbetini buradan sizlerle paylaşacağım. İkinci günden sonra yavaş yavaş sabah 06:00 ile 09:00 arası konuşma eğitimi vereceğim.

Renkleri çok hoşuma gitti, dün akşamüstü eve getirdim biraz yem kırıyor fakat ne olur ne olmaz diye dal darı ve yemi ilave ettim tabana. Bir hafta sonra yemliklere ilave edeceğim yemi şu an için hem kafese hem de bulunduğu ortama ayak sağlamasını istiyorum.
Odam soğuk oluyor diye xiaomiden ısıtıcı aldım, bugün bir de dijital termometre alacağım oda sıcaklığını öğrenmem için