Nur Nevra
Kullanıcı
Geçenlerde açtığım bir konu vardı, bir makaleden alıntı yapıp onun üzerine konuşmuştuk. Aslında o makaleyi okuyor olma sebebim burada bir konu açmak istememdi ve açmışken güzel birşey olsun, referans kaynak falan sunayım istedim. Bunun için yapay zekadan ilgili birkaç araştırma yazısı istedim, verdikleri içinden o da olsun, bu da güzel derken minik bir yığın oluştu. Ama şuan sadece 2'sini okuyabildim. Daha hepsini bitireceğim de bilgileri derleyeceğim de sonra konusunu yazacağım. Dedim böyle olmaz, hani aktiflik ^^ Sonra aklıma şu geldi, acaba o ilk açtığım konu gibi, her okuduğum şeyden sonra özellikle üzerinde konuşabilecek bir kısım varsa o kısımla bir konu açıp böyle "makaleden yorumlar" tarzı bir konsept mi oluştursak? Aslında bunu sosyal medya içeriği olarak düşünüyorum hep. İnsanların genelinde kuşlar hakkındaki bilgiyi sadece tecrübeden dinleme refleksi var ve bilimsel araştırma yazılarının da artık gündemde olması gerekiyor gibi geliyor. Bilmiyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz. Aslında bir noktada vakti olmayan veya ilgisini çekmediği için bu literatür bilgilerine bakmayan kişiler için de bu bilgiler kullanılabilir hale geliyor.
Aslında bu format, aktif bir tecrübe paylaşımı ve pratik uygulamaya uyarlama olduğunda yapılabilir bir değeri olur diye düşünüyorum. Sizin bu konudaki fikriniz nedir?
Aslında bu format, aktif bir tecrübe paylaşımı ve pratik uygulamaya uyarlama olduğunda yapılabilir bir değeri olur diye düşünüyorum. Sizin bu konudaki fikriniz nedir?