sahin_tutus
Kullanıcı
Yuvalığa dal darı ve aspur koymak işe yaramış görünüyor. Yem kırmayı öğrenmiş sıpa.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hey maşallah çok tatlı olmuş valla çok sevindim şu hâlini gördüğüm zaman çok daha tatlı bir hâle gelecek inanıyorum![]()
Bana da erkek gibi geldi ama bakalım cere daha belirgin olsun zamanla anlaşılırBu dişi bence. Çünkü kardeşlerine nazaran sakin. Bunun bir küçüğü ortalığı birbirine katıyor. çok hareketli.![]()
Bana da erkek gibi geldi ama bakalım cere daha belirgin olsun zamanla anlaşılırben yavrularda en çok cinsiyetlerini merak ederdim
![]()
Açık renk kuşlarda cere kısmı genelde ilerleyen zamanlarda belli oluyor. Amaaannn dişi veya erkek önemli olan sağlıklı olmasıBurun delikleri etrafında keskin bşr beyazlık gördüm ama kısmet. Erkek olursa da şaşırmam.![]()
Açık renk kuşlarda cere kısmı genelde ilerleyen zamanlarda belli oluyor. Amaaannn dişi veya erkek önemli olan sağlıklı olması![]()
Hocam yavru beslemek zor muAynen öyle hocam. Sağlıklı olsun da gerisi mühüm değil.
Hocam yavru beslemek zor mu