FURKAN4253
Kullanıcı
Bugün petshoptan yavru erkek diye bir kuş aldım ama bu kuş erkek mi bir sıkıntısı var mı ishal ne yapmalıyım gagasının ucindeki nedir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
https://streamable.com/h1iz4zBugün petshoptan yavru erkek diye bir kuş aldım ama bu kuş erkek mi bir sıkıntısı var mı ishal ne yapmalıyım gagasının ucindeki nedir
Şuanda maşallahı var toparladı aşkım sesi açıyorum dikkatle dinliyor yem yiyor kafesini yeniden düzenledim keyfi yerindeÖncelikle güzelliğe yeni yuvasında mutluluklar dilerim. Kuş erkek, bazen açık renkli kuşlarda cere rengi anlaşılmaz. Videoda baktığımda kuş strese girmiş muhtemelen. Yem kırabiliyor mu? Herhangi bir şey yemesinde sorun var mı kısaca?
Eğer yoksa ve tüketiyorsa kanarya yemi koy kafesine, ayrıca haşlanmış patates ver. Vitamin takviyesinde bulunmanı isteyeceklerdir fakat ben isimlerini pek bilmiyorum, geçtiğimiz aylarda aynısını bende yaşadım fakat şükür şimdi düzeldi.
Bir de evin çok sıcak ve çok soğuk olmadığından emin ol, aksi hâlde Allah korusun kuşun ölümü gerçekleşir.
Çok güzel bu duruma mutlu oldum bir ömür mutluluklar dilerimŞuanda maşallahı var toparladı aşkım sesi açıyorum dikkatle dinliyor yem yiyor kafesini yeniden düzenledim keyfi yerinde