sahin_tutus
Kullanıcı
Üç0ncü yavrumuz da yeme düştü ya da tüneğe çıktı. Hayırlı uğurlı olsun. 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ağabey benim hayvanları sevme şeklim kendi gözümün önüne geldi de, sonra vazgeçtim. Aşırı tatlı sıpalar maşallah![]()
Ben dayanamıyorum ağabey severken, dün bahçedeki yavru kediyi tutup öyle sevdim ki; tekrar gelmeye başladı yanımaGenelde hayvanlar ele karşı tepkili yetişmesinler, korkmasınlar diye yanağı kaşıyorum. Bu biraz da onların sosyalleşme dili.![]()
Aaa kedi başka kuş başka ama.Ben dayanamıyorum ağabey severken, dün bahçedeki yavru kediyi tutup öyle sevdim ki; tekrar gelmeye başladı yanıma![]()
Benim muhabbet kuşumda ağzımın içine neredeyse yuva yapacak duruma geliyordu. O durumdan sonra bir haber okudum, birinin boğazına muhabbet kuşu kaçmıştı. O haberden sonra dedim ki; sınırlarını bil.Aaa kedi başka kuş başka ama.kedileri hamur gibi yoğururum bırakırlarsa.
![]()
Benim rahmetli babamın da gözlükle gözünün arasına girerdi pskopat.Benim muhabbet kuşumda ağzımın içine neredeyse yuva yapacak duruma geliyordu. O durumdan sonra bir haber okudum, birinin boğazına muhabbet kuşu kaçmıştı. O haberden sonra dedim ki; sınırlarını bil.![]()
Öyleler ağabey, o an fotoğraflarını çekseydin muhteşem bir anı olurdu. Ben de takım elbise giydiğim zaman gelir pantolonun cebine girerdi.Benim rahmetli babamın da gözlükle gözünün arasına girerdi pskopat.habere güldüm ama.
![]()