Web Analytics

Üçüncü yavru da yeme düştü

sahin_tutus

Kullanıcı
Üç0ncü yavrumuz da yeme düştü ya da tüneğe çıktı. Hayırlı uğurlı olsun. 😂

Ağabey benim hayvanları sevme şeklim kendi gözümün önüne geldi de, sonra vazgeçtim. Aşırı tatlı sıpalar maşallah :)

Ağabey benim hayvanları sevme şeklim kendi gözümün önüne geldi de, sonra vazgeçtim. Aşırı tatlı sıpalar maşallah :)

Genelde hayvanlar ele karşı tepkili yetişmesinler, korkmasınlar diye yanağı kaşıyorum. Bu biraz da onların sosyalleşme dili. :ROFLMAO:

Aaa kedi başka kuş başka ama. 🙂 kedileri hamur gibi yoğururum bırakırlarsa. 😂
Benim muhabbet kuşumda ağzımın içine neredeyse yuva yapacak duruma geliyordu. O durumdan sonra bir haber okudum, birinin boğazına muhabbet kuşu kaçmıştı. O haberden sonra dedim ki; sınırlarını bil. :D

Benim muhabbet kuşumda ağzımın içine neredeyse yuva yapacak duruma geliyordu. O durumdan sonra bir haber okudum, birinin boğazına muhabbet kuşu kaçmıştı. O haberden sonra dedim ki; sınırlarını bil. :D
Benim rahmetli babamın da gözlükle gözünün arasına girerdi pskopat. 😂 habere güldüm ama. 😂

Benim rahmetli babamın da gözlükle gözünün arasına girerdi pskopat. 😂 habere güldüm ama. 😂
Öyleler ağabey, o an fotoğraflarını çekseydin muhteşem bir anı olurdu. Ben de takım elbise giydiğim zaman gelir pantolonun cebine girerdi. :D

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri