Web Analytics

Telefonda veya Tablette Papağanları Kullananlara Sorum var

• Kullanıcı Tevfik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sorum Var

Tevfik

Yönetici
Merhaba çok değerli papağanlar ailesi, telefonda veya tablette internet sitemize giriş yapıyorsanız eğer; kategori görsellerinin yüklenme hızı sizce nasıl?

Bana biraz yavaş gibi geldi, sizde durumlar nasıl? Ana sayfaya giriş yaptığınız zaman kategori görselleri (resimleri) ne kadar sürede yükleniyor merak ettim.

Gayet hızlı hocam

Merhaba, mobil cihazlarda kategori görsellerinin yüklenme hızında gecikmeler gözlemledim. Bu durumu iyileştirmek adına, görsellerin WebP formatına dönüştürülerek optimize edilmesini ve güncellenmesini öneriyorum. WebP formatı, dosya boyutunu önemli ölçüde azaltarak sayfa yükleme süresini hızlandıracak ve genel site performansına olumlu katkı sağlayacaktır.

Merhaba, mobil cihazlarda kategori görsellerinin yüklenme hızında gecikmeler gözlemledim. Bu durumu iyileştirmek adına, görsellerin WebP formatına dönüştürülerek optimize edilmesini ve güncellenmesini öneriyorum. WebP formatı, dosya boyutunu önemli ölçüde azaltarak sayfa yükleme süresini hızlandıracak ve genel site performansına olumlu katkı sağlayacaktır.
Yusuf bey merhabalar, öncelikle hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Sitemizde tüm görseller direkt olarak WebP formatına dönüştürülüyor, dediğiniz gibi bir geç yüklenme olayı var. Bilgisayara indirip biraz daha düşüreceğim görsellerin boyutunu, bende de geç yükleniyor. Acaba sizlerde de oluyor mu derken, oluyormuş. Teşekkür ederim🙏🏻

Bir de yanlış hqtırlamıyorsam jfiff gibi garip bir format var o ne oluyor? Bizim siteden bahsetmiyorum. Başka sitelerde görüyorum.

Bir de yanlış hqtırlamıyorsam jfiff gibi garip bir format var o ne oluyor? Bizim siteden bahsetmiyorum. Başka sitelerde görüyorum.
Fotoğraf formatı değil mi? Birkaç defa ben de gördüm ama hiç yüklemedim, şu an Google amcamızın en sevdiği format webp olarak geçiyor😀

Fotoğraf formatı değil mi? Birkaç defa ben de gördüm ama hiç yüklemedim, şu an Google amcamızın en sevdiği format webp olarak geçiyor😀

Valla delirtiyor o format gelince internetten bir şey aradığımda. Ekran görüntüsü al da paintten jpeg kaydet falan filan. Sanırım resimler alınmasın diye yapıyorlar.

Valla delirtiyor o format gelince internetten bir şey aradığımda. Ekran görüntüsü al da paintten jpeg kaydet falan filan. Sanırım resimler alınmasın diye yapıyorlar.
Bilgisayara geçtiğimde bi masaüstü program söyleyeyim onunla direkt dönüştür ağabey :)

Bilgisayara geçtiğimde bi masaüstü program söyleyeyim onunla direkt dönüştür ağabey :)
Ağabey programın adı: Squoosh Desktop, web sürümü de var ama ben masaüstü tercih ediyorum.

Bu arada tüm görseller optimize edildi. Mobilde yükleme hızı bir tık daha artmıştır, daha hızlı yükleniyordur :)

Ağabey programın adı: Squoosh Desktop, web sürümü de var ama ben masaüstü tercih ediyorum.

Bu arada tüm görseller optimize edildi. Mobilde yükleme hızı bir tık daha artmıştır, daha hızlı yükleniyordur :)
Şu an için iyi gibi. Ellerine sağlık hocam.

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri