Web Analytics

Tavsiye edebileceğiniz en küçük papağan hangisi olurdu?

• Kullanıcı Büşra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Küçük Papağan Türleri

Büşra

Kullanıcı
Selamlar, papağan türleri arasında en küçük papağan türü hangisi? Küçük papağan türleri alanının yanında küçük papağanlar var onların isimleri nedir acaba? Bir de fiyat olarak tavsiye edeceğiniz papağanlar ortalama ne kadar? Muhabbet kuşlarını sordum burada söylemek istemiyorum fakat çok pahalı. Ben de o kadar para vereceğime papağan alırım dedim onun araştırmasını yapyorum. Maksimum 1500 lira ile 2000 lira arasında küçük papağan türü tavsiye edebilir misiniz?

En küçük sarkan papağan diye bir tür, yarasa gibi ters asılıp uyur ve lori papağanı gibi nektar yiyen bir tür 🙂 Elbette daha popüler, beslenen türler odağında konuşursak forpus, sultan, Cennet ve sevda papağanı küçük ve dediğiniz bütçeye giren türler. Muhabbet kuşu kayırmayın ama, o da bir papağan 😅

Ben satın alabilme bolluğu olarak forpus diye biliyorum en küçük.

Merhaba. Forpus papağanları her zaman dikkatimi çekmiştir. Güzel bir eğitim ile yapamayacakları yok. :) Bakmanızı tavsiye ederim.

Çocuk biraz büyüsün diye bekliyorum ben. Allah nasip ederse birkaç seneye almayı düşünüyorum tabii sultan papağanlarından kopabilirsek. :)
Sen sultan papağanlarından kopamazsın, cidden uzun yıllardır besliyorsun ve çok seviyorsun. Normalde ben de jumbocuyum ama bir değişiklik olsun istiyorum. Eve ilk başta beta balık alıp küçük fanusun içine koyduktan sonra 500 litrelik akvaryuma geçmeme dönmez inşallah😀

Şu an hesap yapacağınız birkaç bin lirayı, zaman içinde onun masrafları için kat kat ödemek zorunda kalacaksınız muhtemelen. Hatrı sayılır değerde parayı kuşunuza harcama imkanınız şimdilik olmayacaksa bu imkan elinize geçene kadar sabretmeniz yerinde bir karar olur diye düşünüyorum. Lakin sorma sebebiniz bu değilse sevda papağanı sahiplenmenizi önerebilirim. Ayrıca sahiplendirme sitelerine bakabilirsiniz, ben sevda papağanımı bir siteden bulup sahiplenmiştim. (İsim vermem uygun olmayabilir.)
Genelleme yapmayayım, benimki inanılmaz hiper aktif. Yerinde durmuyor asla. :D
Yalnız apartmanda yaşıyorsanız ve biraz aksi komşularınız da varsa sevda, monk gibi ufak türler sıkıntı çıkarabilir.

Son düzenleme:
Şu an hesap yapacağınız birkaç bin lirayı, zaman içinde onun masrafları için kat kat ödemek zorunda kalacaksınız muhtemelen. Hatrı sayılır değerde parayı kuşunuza harcama imkanınız şimdilik olmayacaksa bu imkan elinize geçene kadar sabretmeniz yerinde bir karar olur diye düşünüyorum. Lakin sorma sebebiniz bu değilse sevda papağanı sahiplenmenizi önerebilirim. Ayrıca sahiplendirme sitelerine bakabilirsiniz, ben sevda papağanımı bir siteden bulup sahiplenmiştim. (İsim vermem uygun olmayabilir.)
Genelleme yapmayayım, benimki inanılmaz hiper aktif. Yerinde durmuyor asla. :D
Yalnız apartmanda yaşıyorsanız ve biraz aksi komşularınız da varsa sevda, monk gibi ufak türler sıkıntı çıkarabilir.
Betül hanım sevda papağanınızı medya alanımıza eklerseniz görmek isteriz :) çoklu olarak ekleyebilirsiniz fotoğrafları :)

Betül hanım sevda papağanınızı medya alanımıza eklerseniz görmek isteriz :) çoklu olarak ekleyebilirsiniz fotoğrafları :)
Kendisi kafesin dışındayken kamerayı doğrultma fırsatım olmadığı için çok iyi fotoğraf çekemesem de ekledim:)

Kendisi kafesin dışındayken kamerayı doğrultma fırsatım olmadığı için çok iyi fotoğraf çekemesem de ekledim:)
Aşırı tatlı çıkmamış mı ama, çok beğendim :D ayağınıda kaldırmış "ne yapıyorsun kardeşim kaç defa çekme demedim mi?" der gibi :D

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri