Web Analytics

Sürüngen hekimi youtube kanalı hakkında

• Kullanıcı sahin_tutus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Muhabbet Kuşu

sahin_tutus

Kullanıcı
Youtube'da dolanırken sürüngen hekimi diye bir kanala rastladım. En son vşdeosu muhabbet kuşları hakkındaymış. Yılanlar, iguanalar gibi vidolar var. Benim için önemli olan alanında uzman birşsş olması. Yılana fare veriyorlarmış donmuş olarak. Kanım dondu. 😂 İlgisini çeken kanalı inceleyebilir.

Hocam sürüngenler neyse ama şu eklem bacaklılara hayatta bakamıyorum :D uzun saçlı youtuber bir arkadaş vardı, devamlı eklem bacaklılarla ilgileniyordu; elemanı normalde gördüğümde dahi aklıma örümcek geliyor :D

Hâlen diyorum, sürüngenler eklem bacaklılardan çok daha çekici geliyor :D Aşağıya bir gif bırakayım içiniz açılsın :D

spider GIF

Benim eklem bacaklılarla aram kötü sayılmaz ama şu gif bi' huylandırmadı değil
Karıncaları ben de severim ama diğer türler cidden hiç bana hitap etmiyor, aklıma geldikçe kaşınıyorum. Gif'e bakmamak için hemen gönderdim, az biraz bakmama rağmen kaşınmaya başladım. Bu arada en gıcık olduğum hayvanların başında kesinlikle sivrisinekler gelir :D

Hocam sürüngenler neyse ama şu eklem bacaklılara hayatta bakamıyorum :D uzun saçlı youtuber bir arkadaş vardı, devamlı eklem bacaklılarla ilgileniyordu; elemanı normalde gördüğümde dahi aklıma örümcek geliyor :D

Valla insanların değişik değişik hobileri var. Karınca besleyen var mesela. Ben de sizin gibi örümcek falan besleyemem ama seveni seviyor.
Büyük sürüngenleri beslemek istesem önümdeki en büyük engel ölü yavru fare vs yediriliyor olması galiba 😬
Evet ben de fareye gelene kadar keyifle izliyordum. 😂😂 Ama videoda canlı vermeyin yılana diyor. Anladığım kadarıyla özel yetiştirilip sonra öldürülmüş, tüyü falan yolunmuş, dondurulmuş halde fare satan yerler var. Hatta videoda canlı yem vermeyin, yılana zarar verebilir diyordu.

İşin komik yani 18 yaşlarındayken 1-2 metre falan herhalde yılan sevmiştim. Arkadaşlarla avm'nin birinde gezerken gösteri amacıyla sergilenen yılan görmüştük. Artık kobra mı piton mu nedir bilmem ben ama kolum kadar çapı vardı yılanın. Küçük bir şey değil yani. Adam var mı sevmek isteyen dedi. Atladım ben hemen. Başıma bela açmakta üstüme yoktur. 😂😂 Yılanı kafasına yakın tuttum kendime çevirdim. O bana bakıyo ben ona. Alakamız yok birbirimizle ama salk salak birbirimize baktık. 😂 Gerçekten soğuk hayvanlar ama. Ürperdim yani severken. Baktım bu çakal kolumdan sarmaya başlıyor beni bıraktım hemen. Senin neyine ey Şahin yılan şu bu? Yeterince akraban yok mu senin? 😂😂 Şaka bir yana dişini çekiyorlar derlerdi bizinm zamanımızda. Muhtemelen ısırarak değil boğarak öldüren bir hauvandı ve karnı toktu. O yüzden çok da sallamamıştır beni. 😂

Karıncayı anlarım, bazen biz de besliyoruz evde :D ama örümcek veya hamamböceği beslemek nedir :D

Seviyor bazı insanlar. Mesela baykuşa da çok heveslenen var. Sincapa heveslenen var. Ama hamamböceği nedir hakkaten ya? 😂😂

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri