Web Analytics

Sultan Papağanımın Su Tüketimi Çok Az, Normal mi?

• Kullanıcı Büşra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sultan Papağanı

Büşra

Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır sultan papağanı besleyen biri olarak bir konuda kararsız kaldım ve sizlere danışmak istedim. Papağanımın su tüketimi son zamanlarda oldukça azaldı ve bu durum beni biraz endişelendirdi. Daha önce böyle bir şey başıma gelmediği için ne yapmam gerektiği konusunda kafam karışık.

Genelde papağanımın su kabını dolu tutarım ve her gün taze su koyarım. Ancak son birkaç gündür su seviyesinde neredeyse hiç azalma olmuyor. Acaba bu durumun bir nedeni olabilir mi? Yoksa bu tamamen normal bir şey mi? Belki de hava koşullarından etkileniyor olabilir mi diye düşündüm ama emin değilim.

Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı aramızda? Papağanımın sağlığını riske atmamak için neler yapabilirim? Belki de daha fazla sıvı içeren gıdalar vermek bir çözüm olabilir mi? Sizlerin deneyimlerinizi ve önerilerinizi duymak beni gerçekten rahatlatacaktır. Şimdiden teşekkürler!

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri