Büşra
Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır evde bir kuş beslemeyi düşünüyordum ve sonunda bir sultan papağanı almaya karar verdim. Ancak, bu sevimli kuşları sahiplenmeden önce dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var gibi görünüyor. Bu konuda biraz araştırma yaptım ama hâlâ kafamda bazı soru işaretleri var. Mesela, sultan papağanlarının sağlıklı olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Hangi yaşta bir papağan almak daha avantajlı olur?
Ayrıca, pet shoplardan mı yoksa direkt olarak üreticilerden mi almak daha mantıklı? Bir de bu kuşların bakımı konusunda nelere dikkat etmem gerektiği konusunda önerilere ihtiyacım var. Tecrübeli arkadaşlar varsa, tavsiyelerinizi duymak isterim. Sultan papağanı besleyenlerin deneyimlerinden faydalanarak en doğru seçimi yapmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler!
Ayrıca, pet shoplardan mı yoksa direkt olarak üreticilerden mi almak daha mantıklı? Bir de bu kuşların bakımı konusunda nelere dikkat etmem gerektiği konusunda önerilere ihtiyacım var. Tecrübeli arkadaşlar varsa, tavsiyelerinizi duymak isterim. Sultan papağanı besleyenlerin deneyimlerinden faydalanarak en doğru seçimi yapmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler!