Web Analytics

Show Jumbo Muhabbet Kuşları / Kemal Elma

• Kullanıcı Tevfik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Jumbo Muhabbet Kuşu

Tevfik

Yönetici
Çok değerli papağanlar ailesi kullanıcıları, bugün sevdiğim bir ağabeyim aracılığı ile tanıştığım Kemal Elma beyfendinin show jumbo muhabbet kuşlarını sizlerle paylaşmak istiyorum.

Aynı zamanda Kemal bey ile aynı mahallede olmamız beni ekstra sevindirdi. Facebook profilini ve Youtube'da yer alan muhabbet kuşlarını size sunacağım. Benim bu kuşlar aşırı hoşuma gidiyor, sizlerin düşüncelerini almak isterim. Üretimhane için bu kuşlar sizce nasıl? :)

Kemal Elma Facebook: https://www.facebook.com/kemal.elma.268821

Çok değerli papağanlar ailesi kullanıcıları, bugün sevdiğim bir ağabeyim aracılığı ile tanıştığım Kemal Elma beyfendinin show jumbo muhabbet kuşlarını sizlerle paylaşmak istiyorum.

Aynı zamanda Kemal bey ile aynı mahallede olmamız beni ekstra sevindirdi. Facebook profilini ve Youtube'da yer alan muhabbet kuşlarını size sunacağım. Benim bu kuşlar aşırı hoşuma gidiyor, sizlerin düşüncelerini almak isterim. Üretimhane için bu kuşlar sizce nasıl? :)

Kemal Elma Facebook: https://www.facebook.com/kemal.elma.268821

Maşallah güzel bakmış Kemal bey. Müsait olunca diğer videolarına da bakacağım.

Bu arada Kemal beyin diğer videolarına baktım da uluslararası videolar bunlar. Kemal beyin kim olduğunu tam anlamadım ama. Kendisi mi uluslararası yarışmalara katılmış yoksa internette bulduğu videolar mı çözemedim. Ama değil galiba. Aşağıdaki videoda Daniel lütoff'u görünce şok oldum. 😂😂

Onun haricinde daniel lutoff ile röportaj gördüm. daniel lütoff with interview yazıyordu o videoya bakacağım. O da bu.

Madem böyle üreticiler tanıyorsun niye röportaj yapmıyorsun? 😂😂 Foruma davet et sorular soralım diyeceğim ama sayımız az şu an. Şu aşamada röportaj hakkını heba etmek gibi olur. Onu da geçtim adama ayıp olur hani kimse yok diye. 😂😂

Kendisine gönderdim konu linkini, ileride röportaj yapmak isterse aşırı mutlu olurum. Kuşları maşallah çok güzel, Kemal bey'den kuş sahiplenmek şahane olur diye düşünüyorum ve benim içinde süper bir anı olur :)

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri