Web Analytics

Selamün aleyküm

• Kullanıcı slymnn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Tanışalım

slymnn

Kullanıcı
Selamün aleyküm abiler kardeşler aslında Muhabbet kuşu formu ararken burasını gördüm Muhabbet kuşu konularınıda görünce aklımdaki soruyu burada gidermek istedim yönetici Tevfik arkadaş sağolsun yardımcı oldu. Buarada ismin Süleyman Antalya'dan herkese hayırlı akşamlar dilerim

Aleyküm selam Süleyman bey hoş geldiniz sefalar getirdiniz bende geçtiğimiz ay Antalya’ya gidip gelmiştim :) kültür mahallesinde arkadaşım oturuyor onun yanındaydım, geleceğim zaman millet denize giriyordu Kayseri’ye bir geldim buz gibi😂

Aleyküm selam Süleyman bey hoş geldiniz sefalar getirdiniz bende geçtiğimiz ay Antalya’ya gidip gelmiştim :) kültür mahallesinde arkadaşım oturuyor onun yanındaydım, geleceğim zaman millet denize giriyordu Kayseri’ye bir geldim buz gibi😂
Burası böyle mevsim olarak güzel kışı gündüz yaz gibi genelde diğer illere göre. Ama bazende aşırı soğuk tabi bize göre 😅 kar soğuğunu çekiyoruz :)) şuan mesela rüzgar ve kar soğuğu fenaayiz :)) yasin zaten anlatmaya gerek yok yaniyoruz 😅 kültür sana anlatmama gerek yok zaten görüntü ve ortamı gördün 😁

Burası böyle mevsim olarak güzel kışı gündüz yaz gibi genelde diğer illere göre. Ama bazende aşırı soğuk tabi bize göre 😅 kar soğuğunu çekiyoruz :)) şuan mesela rüzgar ve kar soğuğu fenaayiz :)) yasin zaten anlatmaya gerek yok yaniyoruz 😅 kültür sana anlatmama gerek yok zaten görüntü ve ortamı gördün 😁
Aynen güzel yer, inan ben sıcağa hasret kalıyorum. Burada maksimum bir ay sıcaklar oluyor :) geçtiğimiz hafta şehir merkezi -18 kadar gördü😂

Aynen güzel yer, inan ben sıcağa hasret kalıyorum. Burada maksimum bir ay sıcaklar oluyor :) geçtiğimiz hafta şehir merkezi -18 kadar gördü😂
Bizde şuan 4 derece ve sıcaga alıştığımız için artık 4 derece bize eksi bilmem kaç geliyor 😅

Bizde şuan 4 derece ve sıcaga alıştığımız için artık 4 derece bize eksi bilmem kaç geliyor 😅
Bizde şu an havalar sıcak -10 derecedeyiz😂 şaka bir yana arkadaşın marketine gidip geldim ve aynı mahallede olmamıza rağmen dondum. Yürüyerek 5 dakika sürmüyor :)

Selamün aleyküm abiler kardeşler aslında Muhabbet kuşu formu ararken burasını gördüm Muhabbet kuşu konularınıda görünce aklımdaki soruyu burada gidermek istedim yönetici Tevfik arkadaş sağolsun yardımcı oldu. Buarada ismin Süleyman Antalya'dan herkese hayırlı akşamlar dilerim
Aleykümselam hoş geldiniz, muhabbet kuşu da bir papağan türü olduğu için doğru yerdesiniz 🙂

Aleykümselam hoş geldiniz, muhabbet kuşu da bir papağan türü olduğu için doğru yerdesiniz 🙂
Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada bana şu şekilde tepki geldi “muhabbet kuşu papağanlar sitesinde ne geziyor, ne alaka?” açıkladım, bahsettim ama hâlen alakasız olduğunu dile getiriyordu :)

Süleyman bey hoş geldiniz bende yeni sayılırım forumda aklıma geldikçe sorular sormaya çalışıyorum:giggle:

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri