Web Analytics

Selam Arkadaşlar Ben Sedat!

• Kullanıcı okutan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Tanışalım

okutan

Kullanıcı
Merhaba, herkese iyi forumlar diliyorum. Gerçekten hoş ve bilgi dolu bir platform olmuş, yapanın klavyesine sağlık.

Merhaba Sedat bey, öncelikle hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Papağanlar sitemizi tek başıma yaptım demek bencillik olur. Burada birçok kişinin emeği ve katkısı var. Şu an yönetimde olan @Nur Nevra sağ olsun her anlamda bana yıllardır destek olur, hakkını ödeyemem. :)

Hoş geldiniz, umarım forumda hem güzle hem faydalı zamanlar geçirirsiniz. Platformda paylaşılabilecek her türlğ bilgi ve tecrübe çok değerli. Sizlerin de kuşlar konusundaki kendi deneyimlerinizi dinlemek güzel olur.

Merhaba Sedat bey, öncelikle hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Papağanlar sitemizi tek başıma yaptım demek bencillik olur. Burada birçok kişinin emeği ve katkısı var. Şu an yönetimde olan @Nur Nevra sağ olsun her anlamda bana yıllardır destek olur, hakkını ödeyemem. :)
Yine de buranın fiziksel varlığı sizin emeğinize oluştu. Hobiyle ilgili güzle oluşumları, çalışmaları desteklemek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum sadece.

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri