Web Analytics

Şeker ve Tansiyonumun Yüksek Çıkması

• Kullanıcı Tevfik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sohbetler

Tevfik

Yönetici
Merhaba çok değerli Papağanlar ailesi, 2 gündür şekerim ve tansiyonum oldukça yüksek çıkıyor. Bugün aile hekimimin yanına gideyim dedim, kendisi izinliymiş. Diğer doktorda laboratuvar şu an aktif değil, kan alımı maalesef yapılamıyor dedi. Aç karnına gitmiştim, bakalım sonuçlar ne çıkacak diye ama muhtemelen yarın doktora giderim.

Evimizde şeker hastası babam var, annemde tansiyon ve kolestrol mevcut. Evde ölçtüğümüz kadarı ile açlık şekerim 192, tansiyonum ise 19-12 çıkmıştı. O gün çok kötüydüm, sanki evin içerisinde tüm eşyalar hareket ediyor gibiydi. Birkaç saat sonra toparladım ama, yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecekler; detaylı tahliller yaptıracağım.

Daha önce bu tarz şeyler hiç başıma gelmedi, 1.5 yıldır yarış bisikleti sürmüyor ve fitness yapmıyorum. Daha önceki antrenmanlarım ortalama 130-150 km. arasında değişiyordu günlük. O bana çok iyi geliyordu fakat şimdi hastalıklarla uğraşıyorum.

Başlığı okudum sadece çünkü doktor değilim :D ama sıkıntı ve stresten uzak dur kardeşim. Beslenmene dikkat et.

Başlığı okudum sadece çünkü doktor değilim :D ama sıkıntı ve stresten uzak dur kardeşim. Beslenmene dikkat et.
Eyvallah abi, stresten maalesef uzak duramıyorum. Spor yapmadığımdan dolayı beslenmeye dikkat edemiyorum maalesef :)

Muhtemelen bu haftaiçi başlarım yeniden spora, eksik olma abi teşekkür ederim.

Hiç bildiğim konular değil ancak çok geçmiş olsun, inşAllah hızlı şekilde toparlarsınız

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri