Web Analytics

Petshop Kategorisi Örnek Alış ve Satış Şablonu

• Kullanıcı Tevfik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Petshop

Tevfik

Yönetici
Ürün Adı
Dayang Ayaklı Papağan Kafesi Siyah
Garanti
Yok (var ise belirtiniz)
Fiyat
2500 TL (dilediğiniz fiyatı yazabilirsiniz)
Kargo
Alıcıya ait (alıcı ve satıcı anlaşabilir)
Ödeme
Banka & Havale
Merhaba değerli papağanlar ailesi, örnek alış ve satış şablonunu sizlerle paylaşıyorum. Görselleri direkt olarak mesaj alanına ekleyebilirsiniz.

Aklınıza takılan herhangi bir soru işareti olur ise lütfen bu konu altına mesaj atınız.

papagan-kafesi.webp

Bu başlığı anlamadım ben. Kendi aramızda malzemelerin alış satışı diyeceğim başlıkta petshop yazıyor. Petshopların malzeme satışı için tasarlanmış diye algıladım ama onların da internet sitesi olmaz mı zaten?

Bu başlığı anlamadım ben. Kendi aramızda malzemelerin alış satışı diyeceğim başlıkta petshop yazıyor. Petshopların malzeme satışı için tasarlanmış diye algıladım ama onların da internet sitesi olmaz mı zaten?
Şu şekilde izah edeyim, aslında kişilerde satış yapabilir ama canlı hayvan satışı yasak olduğundan dolayı sadece elindeki ürünleri satabilir. Canlı hayvan satışının bayağı ağır cezaları var o yüzden bu topa giremem.

Evet canlı hayvan satışı yasak. Bu yüzden burada ya da başka forumda benimkileri sahiplendiremiyorum. Aslında takas isteğim var bu olur herhalde. Benim kuşları uygun birini bulursam dişiyse erkekle, erkekse dişiyle değiştirme isteğim var. Eş yapabilmek için o da. Maksat hayat arkadaşları olsun. Yine de bu 5 ayrı kafes demek. 😂😂 Mecbur sahiplendireceğim fakat üreticilere gitsin istemiyorum.

Evet canlı hayvan satışı yasak. Bu yüzden burada ya da başka forumda benimkileri sahiplendiremiyorum. Aslında takas isteğim var bu olur herhalde. Benim kuşları uygun birini bulursam dişiyse erkekle, erkekse dişiyle değiştirme isteğim var. Eş yapabilmek için o da. Maksat hayat arkadaşları olsun. Yine de bu 5 ayrı kafes demek. 😂😂 Mecbur sahiplendireceğim fakat üreticilere gitsin istemiyorum.
Aslında çok güzel bir düşünce ama takas olayını suistimal ederler diye düşünüyorum.😀

Buradan uğraşmam zaten muhtemelen. Facebook grupları falan var oraya yazarım.
Hocam yanlış anlama lütfen, kısa zaman içerisinde birbirimiz iyi anladık ve tanıdk ama sizin gibi iyi niyetli insanlar olmayabilir. Herkesi aynı kefeye koymuyorum fakat illa ki satış yapan çıkar diye düşünüyorum.

Hocam yanlış anlama lütfen, kısa zaman içerisinde birbirimiz iyi anladık ve tanıdk ama sizin gibi iyi niyetli insanlar olmayabilir. Herkesi aynı kefeye koymuyorum fakat illa ki satış yapan çıkar diye düşünüyorum.
Yok hocam sıkıntı yok. Alındığımı falan düşünmeyin yani. Bu yüzden zaten rahat konuşuyorum. :)

Yok hocam sıkıntı yok. Alındığımı falan düşünmeyin yani. Bu yüzden zaten rahat konuşuyorum. :)
Teşekkür ederim hocam :) ben de açıklama gereğinde bulunayım aklınızda soru işareti olsun istemedim :) bence yasal bir hâle getirilmeli, hobi olarak yapıyorsa evinde kuşunu satabilmeli ama kanunlarımız bu konuda çok sıkı, ben de yasadışı hiçbir iş olsun istemiyorum :)

Teşekkür ederim hocam :) ben de açıklama gereğinde bulunayım aklınızda soru işareti olsun istemedim :) bence yasal bir hâle getirilmeli, hobi olarak yapıyorsa evinde kuşunu satabilmeli ama kanunlarımız bu konuda çok sıkı, ben de yasadışı hiçbir iş olsun istemiyorum :)

İnternet çok komik bu konuda. 😂 Bazıları 200 puan 300 puan yazıyor. Bazıları da sahiolendiriyorum deyip resimleri koyuyor ama fiyat vermenin yasak olduğunu bilmeyen kullanıcılar "herkese ayrı fiyat mı veriliyor?" diye dolandırmakla itham ediyorlar. 😂😂

Petshopa sormuştum geçen gün 150 lira dedi. 😂😂 Adam da haklı kanunen veteriner tutmak zorunda. ben toptan alırken 400'e alıyorum dedi. Hakikaten benim rainbowu da petshoplar 600 çekerken 300'e almıştım üreticiden.

Aynen bir de puanlama sistemi var satış yaparken değil mi? :) ben de şahit oldum birkaç defa, ne kadar diye yazmışlar 1000 puan diyor. O puanında TL olduğunun zaten kimse farkında değil :D

Benim samimi bir arkadaşım var genelde oradan satın alıyorum bir şey alacağım zaman. Fakat bir kuş satın alacak olsam direkt üreticiden alırım, üretimhanesinde üreten adam daha özenli davranıyor kuşlara :)

Aynen bir de puanlama sistemi var satış yaparken değil mi? :) ben de şahit oldum birkaç defa, ne kadar diye yazmışlar 1000 puan diyor. O puanında TL olduğunun zaten kimse farkında değil :D

Benim samimi bir arkadaşım var genelde oradan satın alıyorum bir şey alacağım zaman. Fakat bir kuş satın alacak olsam direkt üreticiden alırım, üretimhanesinde üreten adam daha özenli davranıyor kuşlara :)
Petshoplar yeterli özeni göstermiyor, kafesler pislik içinde, kuş mantar olmuş ama sağlıklı olanlarla beraber takılıyor, yem desen sadece akdarı veriyorlar. Neler neler.

Üreticinin güzelliği gerçekten özenle bakıyorlar. Ben, benim sarıkafayı alırken seçmedim bile. Çırak bizim hobicinin oraya gidiyordu. Gelirken sigara al der gibi kuş da al gel dedim. 😂😂 O üretici de manyağın tekiydi. Bizim iş elektronik olunca statik falan çok yükleniyor vücudumuz ister istemez. Bu yüzden bazı hassas malzemelere kendimizi topraklayıp işlem yaparız. İlk gittiğim zaman kuşların bölümüne geçecekken elektriği at öyle gel dedi. 😂😂 Kuşlar ciddi ciddi çarpılma yaşıyormuş. Adamın kullandığı mamadan yaptığı bakıma, soy hattına kadar her şeyi biliyordum. Koptuk sonraları o abiyle. Kulakları çınlasın.

Bana kalırsa çok sıkı ve kontrollü ama tamamen serbest şekilde satış yapılabilmeli. Üreticilerin en büyük sorunu alıcıya ulaşana kadar ayrı yorucu, kuşu alıcıya ulaştırana kadar ayrı yorucu bir süreç yaşaması. Zaten eskisi kadar getirisi olan ve bu yüzden para için pek yapılamayan bir şey. Satış süreci ayrıca yorucu olunca bu işteki gerçekten kaliteli olan, emek veren insanların hevesi gidiyor.

Petshoplar yeterli özeni göstermiyor, kafesler pislik içinde, kuş mantar olmuş ama sağlıklı olanlarla beraber takılıyor, yem desen sadece akdarı veriyorlar. Neler neler.

Üreticinin güzelliği gerçekten özenle bakıyorlar. Ben, benim sarıkafayı alırken seçmedim bile. Çırak bizim hobicinin oraya gidiyordu. Gelirken sigara al der gibi kuş da al gel dedim. 😂😂 O üretici de manyağın tekiydi. Bizim iş elektronik olunca statik falan çok yükleniyor vücudumuz ister istemez. Bu yüzden bazı hassas malzemelere kendimizi topraklayıp işlem yaparız. İlk gittiğim zaman kuşların bölümüne geçecekken elektriği at öyle gel dedi. 😂😂 Kuşlar ciddi ciddi çarpılma yaşıyormuş. Adamın kullandığı mamadan yaptığı bakıma, soy hattına kadar her şeyi biliyordum. Koptuk sonraları o abiyle. Kulakları çınlasın.
Statik elektrik cidden kuşlara ciddi zararlar veriyor hocam bir de siz yürüyen trafo gibisinizdir :D o nedenle adamın bu şekilde cümle kurması çok normal :D

Bana kalırsa çok sıkı ve kontrollü ama tamamen serbest şekilde satış yapılabilmeli. Üreticilerin en büyük sorunu alıcıya ulaşana kadar ayrı yorucu, kuşu alıcıya ulaştırana kadar ayrı yorucu bir süreç yaşaması. Zaten eskisi kadar getirisi olan ve bu yüzden para için pek yapılamayan bir şey. Satış süreci ayrıca yorucu olunca bu işteki gerçekten kaliteli olan, emek veren insanların hevesi gidiyor.
Bana kalsada serbest kalsın derim, kurduğun cümleye sonuna kadar katılıyorum. Eskiden para kazananlar çok fazlaydı, ekmeğini çok yiyen oldu ama şu an masrafları aldı başını gitti maalesef.

Zaten hakkıyla yapmak isteyince kuş fiyatları da hakkaten düşük kalıyor. Kuşlara toplamda 800 lira falan verdiysem sadece ilaçlar 2-3 bin tutmuştur. Yumurtalar, brokoli, kuş toprağı gibi ufak tefek şeylerle 5 bin falan harcamışımdır totalde. Ha tabi ilaçlar ve diğer takviyeler 1 sene daha yeter gibi ama fiyatlar gerçekten düşük. Jendim için demiyorum bende 1 çift kuş + 5 yavru var. Ama üretici de aynı durumda. O yüzden zaten çoğu arrık vasıflı kuşa geçti bari ürettiğime değsin diye. 😂 Ben en fazla 2 kilo yem getir al götür yaparım. 😂

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri