Web Analytics

Papağanlar Sitemizi Beğendiniz mi?

• Kullanıcı Tevfik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sorum Var

Papağanlar Sitemizi Beğendiniz mi?

• Çok Beğendim

Oy: 20 95,2%
  • Beğendim

Oy: 1 4,8%
  • İdare Eder

Oy: 0 0,0%
  • Kötü

• Geliştirilmesi Lazım

• Kullanılan toplam oy
    21

Tevfik

Yönetici
Merhaba Papağanlar ailesi, Nisan ayı itibari ile papağanlar sitemizi aktif hâle getirdik ve siz değerli kullanıcılarımıza, ziyaretçilerimize sunmuş bulunmaktayız. Sitemiz hakkında fikir ve düşücenceleriniz nelerdir?

Ankete katıldıktan sonra kendi fikirlerinizi beyân ederseniz çok mutlu olurum. Geri dönüşler bizler için çok önemli, bu yönde sitemizi geliştirmeye devam edeceğiz. Şu an farkındayım daha çok yol ilerlememiz gerekiyor bu durumda sizlerin yazdıklarınız çok değerli.

Saygılarımla
Papağanlar Yönetimi

Geldim geldim bende geldim sence eksik kalır mıyım. Bende papağan küçüklükten heves fakat bir türlü nasip olmadı fiyatlarından dolayı istediğim türler çok yüksek tutarlarda. Forum hayırlı ve de uğurlu olsun umarım güzel günler göreceğiz.

Geldim geldim bende geldim sence eksik kalır mıyım. Bende papağan küçüklükten heves fakat bir türlü nasip olmadı fiyatlarından dolayı istediğim türler çok yüksek tutarlarda. Forum hayırlı ve de uğurlu olsun umarım güzel günler göreceğiz.
Hoş geldin sefalar getirdin kardeşim, umarım güzel vakit geçrirsin. İnan fiyatları çok astronomik derece, jako papağanları geçmişte 200-250 liraydı (bayağı geçmişte) şimdi 30 bin lira üzeri diyorlar, şaşırıyorum :)

Eline sağlık abi, oldukça sade ve kullanışlı olmuş başarılar diliyorum ben şimdiden yerimi aldım

Muhabbet kuşu veya sultan papağanı gibi popüler türler odaklı veyahut genel kuş formları var. Ancak tüm papağan türleri özelinde bir platform yoktu ve forumunuzun bu eksikliği giderdiğini düşünüyorum. Eminim ki zamanla gelişecek ve çok daha iyi bir hâl alacak. Hayırlı olsun, inşAllah güzel şeylere vesile olur.

@Nur hanım çok teşekkür ederim. Daha da geliştireceğimizden hiçbir şüpheniz olmasın. Pet Market oluşturacağız ekstra bölüm ve orada kullanıcılarımız diledikleri gibi pet ürünlerini satabilecekler. Canlı hayvan satışımız yasak olacak, sebebi ise bir şikayette direkt olarak sitemizin kapanması oluyor.

Arayüz tasarımı sayesinde kullanımı oldukça basit. Kategori ayrımı meselesinde sizin gibi düşünüyorum, diğer türlü karman çorman oluyor.
Ayrıca kuruluşun üstünden çok fazla süre geçmemişken bu kadar aktif üye olması beni hem şaşırttı hem de sevindirdi.
Daha dün kayıt olmama rağmen hemen ısındım siteye. Gerici olmayan, samimi bir ortam var. Sitenin hızla daha da büyüyeceğine dair şüphem yok diyebilirim ben de aynı şekilde

Arayüz tasarımı sayesinde kullanımı oldukça basit. Kategori ayrımı meselesinde sizin gibi düşünüyorum, diğer türlü karman çorman oluyor.
Ayrıca kuruluşun üstünden çok fazla süre geçmemişken bu kadar aktif üye olması beni hem şaşırttı hem de sevindirdi.
Daha dün kayıt olmama rağmen hemen ısındım siteye. Gerici olmayan, samimi bir ortam var. Sitenin hızla daha da büyüyeceğine dair şüphem yok diyebilirim ben de aynı şekilde
İlk başta sevdim ifadesini attım ama sonradan gagaladım ifadesini bırakıyorum bu mesajınıza :) çok mutlu oldum güzel düşüncelerinizden dolayı, elimizden gelenin her daim en iyisini yapmaya çalışıyoruz ve beğeniyorsanız ne mutlu bizlere :) aslında kuruluşumuz 23 Mart 2025 yeni gelmedik, geri geldik :P diye bir söylemde de bulunmak istedim :D

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri