Büşra
Kullanıcı
Geçenlerde muhabbet kuşumun kafesini temizlerken fark ettiğim bir detay beni oldukça şaşırttı. Normalde kafesin altındaki gazeteyi ya da kağıt havluyu düzenli olarak değiştiririm, ama bu sefer kağıdın üstünde minik tüyler ve tozlar dışında incecik bir çizgi gibi bir şey gördüm. Önce anlam veremedim, sonra daha dikkatli bakınca bunun kalemle çizilmiş gibi duran bir iz olduğunu fark ettim. İlk başta kafam karıştı; çünkü ne zaman kafesi temizlesem böyle bir şeyle karşılaşmamıştım.
Bir süre düşündüm; acaba bu çizgiyi muhabbet kuşum mu yapmış olabilir? Kalem kullanmadığına göre gagasıyla ya da pençeleriyle mi çizdi? Ya da kafesin altında gözden kaçırdığım bir şey mi var? Bu durumu yaşayan başka biri var mı, yoksa tamamen benim kuşumun marifeti mi? Belki de kafesin altındaki kağıt türünü değiştirmem gerekiyordur. Bazen en ufak detaylar bile insanı düşündürüyor. Sizce bu nasıl olabilir?
Bir süre düşündüm; acaba bu çizgiyi muhabbet kuşum mu yapmış olabilir? Kalem kullanmadığına göre gagasıyla ya da pençeleriyle mi çizdi? Ya da kafesin altında gözden kaçırdığım bir şey mi var? Bu durumu yaşayan başka biri var mı, yoksa tamamen benim kuşumun marifeti mi? Belki de kafesin altındaki kağıt türünü değiştirmem gerekiyordur. Bazen en ufak detaylar bile insanı düşündürüyor. Sizce bu nasıl olabilir?