Web Analytics

Muhabbet kuşumun cinsiyeti nedir?

• Kullanıcı slymnn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Muhabbet Kuşu
5,00 yıldız
1 Değerlendirme - Değerlendirenler

slymnn

Kullanıcı
Selamün aleyküm sağdaki kuşun cinsiyetini öğrenebilirmiyim
1000030751.webp

@slymnn maşallah çok güzel bir erkek gayet sağlıklı duruyor, aleyküm selam

Buda aynı kuş

Ekli dosyalar

• IMG_20260113_173240.webp
    IMG_20260113_173240.webp
    2 MB · Görüntüleme: 45
Aynen hocam maşallah kuşunuz çok güzel bir erkek. Güzel yavru; gözlerinin irisi belli olmaya başladığında konuşmaya başlar. Her sabah 6-9 arası kuşların zihinleri boş olur hocam devamlı kelime tekrarlayın.

Çözüm
@slymnn maşallah çok güzel bir erkek gayet sağlıklı duruyor, aleyküm selam
Çok sağolun hocam. Birisi forumda erkek olmayabilir dedi yok flaşsız çek dışarda çek falan filan derken beni tribe soktu..erkek olduğunu bildiğim halde beni manipüle etti ..sizle teyit edince içim rahatladi ☺️ şuan 4bucuk aylıklar. Alışık değil. Yavru alırsam Allah'ın izniyle ozaman onu egitecem

Çok sağolun hocam. Birisi forumda erkek olmayabilir dedi yok flaşsız çek dışarda çek falan filan derken beni tribe soktu..erkek olduğunu bildiğim halde beni manipüle ettim ..sizle teyit edince içim rahatladi ☺️ şuan 4bucuk aylıklar. Alışık değil. Yavru alırsam Allah'ın izniyle ozaman onu egitecem
Yok hocam maşallah çok güzel bir erkek, aldırış etmeyin onlara :) ceresi açıkça ortada direkt mavi onuda görmüyorsa bir şey diyemem. İnşallah hocam. Forumda kendinizi tanıtabilirsiniz bu arada. Tanışalım kategorimiz mevcut :)

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri