Web Analytics

Muhabbet Kuşu Testine Hazır mısın?

• Kullanıcı Tevfik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Muhabbet Kuşu
5,00 yıldız
1 Değerlendirme - Değerlendirenler

Tevfik

Yönetici
Merhaba papağanlar ailesinin kullanıcıları, şimdi sizlerle güzel bir test çözmeye başlayalım. Muhabbet kuşları hakkında ne kadar bilginiz var test edelim. Ve bu testleri herkes konu altına belirtsin lütfen :) hangi soruları bilemediğinizde (lütfen kopya çekmeyelim) :) Ayrıca Quiz eklentisi için @okutan hocama çok teşekkür ediyorum. :)

1. Soru: Muhabbet kuşlarının ana vatanı neresidir?

Güney Amerika

Afrika

Avustralya

Asya

2. Soru: Bir muhabbet kuşunun cinsiyetini belirlemek için en belirgin fiziksel özellik hangisidir?

Cere

Kanat Aralığı

Göz Rengi

Ayak Yapısı

3. Soru: Muhabbet kuşları için aşağıdakilerden hangisi zehirli (zararlı) bir besindir?

Elma (çekirdeksiz)

Havuç

Yulaf

Avokado

4. Soru: Evcil muhabbet kuşlarının ortalama ömrü ne kadardır?

2-3 yıl

8-12 yıl

20-25 yıl

50+ yıl

5. Soru: Muhabbet kuşları neden gagasını birbirine sürterek gıcırdatma sesi çıkarır?

Korktukları için

Çok acıktıkları için

Rahat ve huzurlu oldukları için

Hastalandıkları için

6. Soru: Muhabbet kuşlarının kafesinde mutlaka bulunması gereken, kalsiyum ihtiyacını karşılayan nesne hangisidir?

Plastik oyuncak

Ayna

Kalamar kemiği

Kum kabı

7. Soru: Aşağıdakilerden hangisi muhabbet kuşlarının çok sosyal bir canlı olduğunun en büyük kanıtıdır?

Doğada büyük sürüler halinde yaşamaları

Yalnız kalmayı sevmeleri

Günde 10 saat uyumaları

Sadece tohumla beslenmeleri

8. Soru: Muhabbet kuşları hangi sesleri daha kolay taklit edip öğrenirler?

Kalın ve bas sesleri

Yüksek frekanslı (ince ve tiz) sesleri

Sadece robotik sesleri

Fısıltı halindeki sesleri

Hayırlı uğurlu olsun, maşallah mermi gibi olmuş :)

Bu güzelmiş tevfik hocam. 7 doğru 1 yanlışım çıktı. Gerçi ben balıkçıyım pek kuştan anlamıyorum, yinede iyi sıralama.😁
Ayrıca testi hazırlayan arkadaşlara ayrıca teşekkürler.

Bu güzelmiş tevfik hocam. 7 doğru 1 yanlışım çıktı. Gerçi ben balıkçıyım pek kuştan anlamıyorum, yinede iyi sıralama.😁
Ayrıca testi hazırlayan arkadaşlara ayrıca teşekkürler.
Oldukça güzel, yanlış hangisi çıktı? :) Gagasını gıcırdatması mı? Ben öyle tahmin ediyorum.

İlerleyen zamanlarda balık ve akvaryum içinde testlerim olacak :)

Oldukça güzel, yanlış hangisi çıktı? :) Gagasını gıcırdatması mı? Ben öyle tahmin ediyorum.

İlerleyen zamanlarda balık ve akvaryum içinde testlerim olacak :)
Evet o soruda çıktı. Ben acıktıkları için yapıyor sanıyordum. Olsun tecrübeyle öğrenmek iyi oluyor. 😁 akvaryum için olursa zorluk zor seviye olsun bende yapamayayım.😅

Eklenti eğlenceli ama değil mi? :) ayrıca ziyaretçilerimizde çözebiliyor, herhangi bir kısıtlama getirmedik. :)

En son soru hariç hepsi doğru çıktı . Son soruda takıldık 😅 güzel olmuş sorular ellerine sağlık hocam

En son soru hariç hepsi doğru çıktı . Son soruda takıldık 😅 güzel olmuş sorular ellerine sağlık hocam
Beğenmene sevindim hocam :) en son soruyu sanırım bilerek öyle yaptım :D sorular ilk başlangıç için biraz basit idi ama ilerleyen zamanlarda zor sorular gelecek :)

Microsoft Edge kullanıyorum ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım sonuçlar net çıkıyor.

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri