Web Analytics

Merhaba papaganlar.com

• Kullanıcı AryaPET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Tanışalım

AryaPET

Kullanıcı
Merhabalar ;

Mehmet Kadir. Çoğu kişi beni AryaPET olarak tanır. :)

Hayvanlarla olan bağım çocukluk yıllarımda başladı. Küçük yaşlardan beri kafes kuşları ve güvercinlerle ilgilendim; zamanla bu ilgi sadece bir hobi olmaktan çıktı, bilgiye ve tutkuyla yürütülen bir yaşam tarzına dönüştü.

Yıllar içinde birçok farklı ırkı besledim, yetiştirdim, ürettim. Katıldığım yarışmalardan birkaç kupam da var ama benim için asıl başarı, kendi emeğimle büyüttüğüm bir canlının sağlıklı, huzurlu yaşadığını görmek oldu.

Bugün aktif olarak güvercin beslemiyorum ama sokak hayvanlarıyla ilgili gönüllü çalışmalarım ve güvercin derneklerindeki kurucu ve başkanlık görevlerim hâlâ devam ediyor.

Kafes kuşlarından kedilere, köpeklerden balıklara kadar neredeyse ilgilenmediğim canlı türü kalmadı.
Hepsi bana farklı bir şey öğretti; sabrı, disiplini ve doğanın dengesiyle yaşamayı.

Uzun yıllar yazılım, donanım ve dijital ajans işleriyle uğraştım. İş yerleri kurdum. Web yazılımı, sistem yönetimi, e-ticaret altyapıları, SEO ve bilişim projeleri hâlâ hayatımın bir parçası.

Ama hiçbir zaman hayvanlardan kopamadım.

Bugün Mersin’de kendi petshop işletmemi yürütüyorum

Markam Mersin Petshop, yalnızca ürün satan bir mağaza değil; hayvanseverlerin güvenle alışveriş yapabileceği, bilgiye ve desteğe ulaşabileceği bir merkez haline geldi.
Kedi, köpek, kuş, akvaryum ve kemirgen ürünlerinde geniş bir ürün yelpazesi sunuyorum.
Amacım, sadece satış değil; her hayvanın ihtiyacına uygun, kaliteli ve doğru ürünleri ulaştırmak.
Yıllar içinde sayısız veteriner hekim, üretici ve yetiştirici ile tanıştım; hem işin ticaret kısmında hem de bilgi tarafında kendimi geliştirdim.

Hayvanlarla yaşamak bana çok şey kattı.

Bugün hâlâ kendimi sadece bir petshop işletmecisi değil, hayvanları anlayan, onlardan öğrenen bir dost olarak görüyorum.

Kodu da bilirim, kuşun halinden de anlarım.

Bir yandan web sitesi kurarım, diğer yandan bir kedinin gözlerindeki minneti hissederim.

Hem @Tevfik hocamı ziyarete, hemde forumda vakit geçirmek bilgi almak bilgimizi paylaşmak için buradayız.

ÇAYLAR BENDEN 😇

WhatsApp Görsel 2025-10-13 saat 08.39.28_caab4fb9.webp

Bu güzel konu gagalanır hocam :) hoş geldin sefalar getirdin, burada seni görmek çok mutlu etti beni.🙏🏻

Mersin’e yolum düştüğünde mutlaka yanına uğrayacağım, çayımızı içelim sohbetimizi edelim. Ben sabah çok erken uyanıyorum fakat kahvaltıyı geç yapıyorum, birazdan ben de bilgisayarım ve kupamla fotoğrafımı atarım😂

Bu güzel konu gagalanır hocam :) hoş geldin sefalar getirdin, burada seni görmek çok mutlu etti beni.🙏🏻

Mersin’e yolum düştüğünde mutlaka yanına uğrayacağım, çayımızı içelim sohbetimizi edelim. Ben sabah çok erken uyanıyorum fakat kahvaltıyı geç yapıyorum, birazdan ben de bilgisayarım ve kupamla fotoğrafımı atarım😂

hoşbulduk hocam, muhakak beklerim.. afiyet olsun

bende öyle sabah 7 fix :) 07:30'da iş yerimiz açıktır.

bir video izlemiştim, genç bir girişimci otomotiv sektöründen. spiker soruyor çalısma saatlerin diye, adam diyordu; x senedir 07:30/08:00 da işletmem acık 12:00 e kadar müşteri geldigini hatırlamıyorum. ama bunun bereketini hafta içerisinde gün içerisinde yaşıyorum. gerçekten etkilenmiştim, o sebepten yıllardır işim olsa olmasa uyanıgım. bide eski bir güvercin fanatigi olarak zor gelmiyor nihayetinde alarm kurup kümes kapısı açan kesimiz :ninja:

hoşbulduk hocam, muhakak beklerim.. afiyet olsun

bende öyle sabah 7 fix :) 07:30'da iş yerimiz açıktır.

bir video izlemiştim, genç bir girişimci otomotiv sektöründen. spiker soruyor çalısma saatlerin diye, adam diyordu; x senedir 07:30/08:00 da işletmem acık 12:00 e kadar müşteri geldigini hatırlamıyorum. ama bunun bereketini hafta içerisinde gün içerisinde yaşıyorum. gerçekten etkilenmiştim, o sebepten yıllardır işim olsa olmasa uyanıgım. bide eski bir güvercin fanatigi olarak zor gelmiyor nihayetinde alarm kurup kümes kapısı açan kesimiz :ninja:
Ben de sabah erken açardım iş yerini, bu saatte kim gelecek derlerdi; ben geliyorum ya önemli olan o derdim. Çayımı, kahvemi yapar temizliğimi halleder her şeyi hazır eder kafam rahat bir şekilde yaptığım programa uyardım :)

Rahmetli dedem de hep erken uyanırdı ama o kahvaltı yapmazdı, önemli bir öğün değil gerek yok derdi ve her zaman dinç birisiydi. 98 yaşında bisikletle kızının yanından geliyor (ortalama 30 km yapmış) ardından ayağı takılıyor ve çamaşır makinesinin kenarına vuruyor kafasını. Her yıl check-up yaptırırdı kendisine maşallah hiçbir sağlık sorunu yoktu. Almanya’ya işçi olarak giden ilk kuşaktı rahmetli. Allah rahmet etsin burada da rahmet okuyalım🙏🏻

Olması gereken tabiki hocam, bereketi başka oluyor.

Takdir ilahi malesef hocam. Allah rahmet eylesin bizde burdan rahmet okuyalım kendilerine.

Merhabalar ;

Mehmet Kadir. Çoğu kişi beni AryaPET olarak tanır. :)

Hayvanlarla olan bağım çocukluk yıllarımda başladı. Küçük yaşlardan beri kafes kuşları ve güvercinlerle ilgilendim; zamanla bu ilgi sadece bir hobi olmaktan çıktı, bilgiye ve tutkuyla yürütülen bir yaşam tarzına dönüştü.

Yıllar içinde birçok farklı ırkı besledim, yetiştirdim, ürettim. Katıldığım yarışmalardan birkaç kupam da var ama benim için asıl başarı, kendi emeğimle büyüttüğüm bir canlının sağlıklı, huzurlu yaşadığını görmek oldu.

Bugün aktif olarak güvercin beslemiyorum ama sokak hayvanlarıyla ilgili gönüllü çalışmalarım ve güvercin derneklerindeki kurucu ve başkanlık görevlerim hâlâ devam ediyor.

Kafes kuşlarından kedilere, köpeklerden balıklara kadar neredeyse ilgilenmediğim canlı türü kalmadı.
Hepsi bana farklı bir şey öğretti; sabrı, disiplini ve doğanın dengesiyle yaşamayı.

Uzun yıllar yazılım, donanım ve dijital ajans işleriyle uğraştım. İş yerleri kurdum. Web yazılımı, sistem yönetimi, e-ticaret altyapıları, SEO ve bilişim projeleri hâlâ hayatımın bir parçası.

Ama hiçbir zaman hayvanlardan kopamadım.

Bugün Mersin’de kendi petshop işletmemi yürütüyorum

Markam Mersin Petshop, yalnızca ürün satan bir mağaza değil; hayvanseverlerin güvenle alışveriş yapabileceği, bilgiye ve desteğe ulaşabileceği bir merkez haline geldi.
Kedi, köpek, kuş, akvaryum ve kemirgen ürünlerinde geniş bir ürün yelpazesi sunuyorum.
Amacım, sadece satış değil; her hayvanın ihtiyacına uygun, kaliteli ve doğru ürünleri ulaştırmak.
Yıllar içinde sayısız veteriner hekim, üretici ve yetiştirici ile tanıştım; hem işin ticaret kısmında hem de bilgi tarafında kendimi geliştirdim.

Hayvanlarla yaşamak bana çok şey kattı.

Bugün hâlâ kendimi sadece bir petshop işletmecisi değil, hayvanları anlayan, onlardan öğrenen bir dost olarak görüyorum.

Kodu da bilirim, kuşun halinden de anlarım.

Bir yandan web sitesi kurarım, diğer yandan bir kedinin gözlerindeki minneti hissederim.

Hem @Tevfik hocamı ziyarete, hemde forumda vakit geçirmek bilgi almak bilgimizi paylaşmak için buradayız.

ÇAYLAR BENDEN 😇

Ekli dosyayı görüntüle 229

Benim gittiğim petshopa da kuşların yuvadan çıkmasına yakın el besleme yapsam daha evcil olur mu deyince lannn bırak diyor. petshop mu mafya mı anlamadım. 😂 Hoşgeldiniz. :)

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri