Web Analytics

Merhaba, ben Betül

• Kullanıcı betul.a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Tanışalım

betul.a

Kullanıcı
Merhabalar ben Betül, Sakarya'da yaşıyorum. Kendimi bildiğim günden beri evde bir hayvanın bulunmadığı süre çok kısa oldu, kısacası çok da uzun olmayan hayatım boyunca hayvanlarla ilgilendim. (Özellikle muhabbet kuşları.) Şu an ise sadece bir sevda papağanım bir de kedim var. Burada bulunarak sizlerin bilgilerinden yararlanmayı ve sizlere göre çok az da olsa bildiklerimi aktarmayı hedefliyorum.

Merhaba Betül, hoş geldin tekrar sefalar getirdin. Biz de en güzel tepki "gagalamak" oluyor :) Ben de bu konuyu gagaladım, hep birlikte bilgi ve tecrübelerimizi forum içerisinde aktarmayı umut ediyorum.

Sitenin çok küçük detayları kaldı, daha sonrasında tamamen tanıtım ve reklama geçeceğim. Bu arada kedi ve papağan dostlarını da görmek isteriz :)

Hoşgeldiniz. Biz de sizin tecrübelerinizden faydalanmak isteriz. :)

Teşekkürler, hoşbuldum.
Mango ile Maya'm bunlar da. ☺

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251002_003021_Gallery.webp
    Screenshot_20251002_003021_Gallery.webp
    73,9 KB · Görüntüleme: 118
  • Screenshot_20251002_002834_Gallery.webp
    Screenshot_20251002_002834_Gallery.webp
    124,8 KB · Görüntüleme: 90
Çok sevimliler maşallah çok beğendim😍 iyi geçiniyorlardır umarım? Aralarında bir sıkıntı yaşanmıyor değil mi?😀

Çok sevimliler maşallah çok beğendim😍 iyi geçiniyorlardır umarım? Aralarında bir sıkıntı yaşanmıyor değil mi?😀
Geçen gün Mango (kuş) Maya'ya ufak çaplı bir saldırıda bulundu hemen müdahale ettim. Normalde "her şekilde kedinin içgüdüsü yerinde duruyor, belli olmaz" diye düşünüp asla kontrolsüz bir arada tutmam ama korkulması gereken tek şey kedinin saldırması değilmiş.😀

Geçen gün Mango (kuş) Maya'ya ufak çaplı bir saldırıda bulundu hemen müdahale ettim. Normalde "her şekilde kedinin içgüdüsü yerinde duruyor, belli olmaz" diye düşünüp asla kontrolsüz bir arada tutmam ama korkulması gereken tek şey kedinin saldırması değilmiş.😀
Son sözünüze kesinlikle katılıyorum😀 arkadaşımın bir çift muhabbet kuşu bir de kedisi var. Muhabbet kuşlarını odaya salmaya korkuyor, kedi kuşların olduğu odaya giremiyor😀 dedim sen canavar besliyorsun evde, hiç sorma kardeşim kediye gün yüzü göstermiyorlar diyor😀

Betül selamlar Sakarya'nın neresinde yaşıyorsun? Daha önce çok geldim Sakarya'ya :)

Selam, Serdivan'da yaşıyorum ben. ☺️
Ben daha çok Adapazarı tarafına geliyordum :) Güzel bir şehir, dikkatimi çekenlerden bir tanesi trafik ışıklarının çok az olması. Çok tuhafıma gitmişti. Serdivanda mı aynı?

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri