Web Analytics

Kuşum ciflesti

• Kullanıcı FURKAN4253
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Muhabbet Kuşu

FURKAN4253

Kullanıcı
Bugün kuşlarımi birleştirdim az önce erkek gagasıyla dişiye vurdu dışı kuyruk kaldırdı ve 3 4 kez ciflestiler inşallah bu sefer kırmaz yumurtaları ve sağlıklı yavrular büyüturler dualarınızı bekliyorum
Ama ben yuvaya malzeme almayı unuttum yarın alacağım koyacağım birşey olmaz demi yuvaya malzeme almadığını unutup kuşu attım ama

Bugün kuşlarımi birleştirdim az önce erkek gagasıyla dişiye vurdu dışı kuyruk kaldırdı ve 3 4 kez ciflestiler inşallah bu sefer kırmaz yumurtaları ve sağlıklı yavrular büyüturler dualarınızı bekliyorum
Ama ben yuvaya malzeme almayı unuttum yarın alacağım koyacağım birşey olmaz demi yuvaya malzeme almadığını unutup kuşu attım ama
Abi ben yarının Pazar olduğunu unuttum hafta içi çarşıyada gidemem Mısır granülu yerine alternatif ne koyabilirim kafes tabanında vardi suanlik onun alt kısımlarını koydum ama içime sinmedi çünkü biraz diski mama kalıntıları falan var ne yapmalıyım

Yuva malzemesi acil değil, hafta içinde aldığınız zaman koyarsınız. Mısır granülü pek tavsiye etmem. Petshoplardaki çam talaşlarını kullanabilirsiniz.

Çok fazla rahatsız etmemeye çalış kuşları, hatta devamlı bakma kuşlara. Yemini, mamasını ve suyunu değiştir o kadar; diğer türlü strese girer yeniden ve tekrar yumurta kırma olayı yaşanabilir. Sevindim senin adına :)

bird budgie GIF by Head Like an Orange

B
Çok fazla rahatsız etmemeye çalış kuşları, hatta devamlı bakma kuşlara. Yemini, mamasını ve suyunu değiştir o kadar; diğer türlü strese girer yeniden ve tekrar yumurta kırma olayı yaşanabilir. Sevindim senin adına :)

bird budgie GIF by Head Like an Orange
Bende ciflestiklerini gördum çok sevindim ama inşallah kırmaz yine

Abi benim odamda ama girmeme şansım yok okuldan 5bucukta geliyorum yatasiya Kadaf ordayım
Şimdi şu şekilde izah edeyim. Yavru olduğu günden bugüne sende olsaydı kuşlar, alışmalarında hiçbir sorun olmazdı. Fakat çift olarak üretimhane veya petshop tarzı yerlerden aldıysan kuş daha yabani oluyor.

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri