Web Analytics

Kullanıcı Rozetlerimiz Artık Aktif

• Kullanıcı Tevfik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Duyurular

Tevfik

Yönetici
Merhaba değerli papağanlar ailesinin o güzel üyeleri, internet sitemizi geliştirmeye devam ediyoruz ve kullanıcı rozetlerimizi aktif hâle getirdik. Şu an için konu içerisinde mesaj alanlarımızda görebilirsiniz. Çok yakında profil alanlarınızda da rozetlerinizin ilerlemesini göreceksiniz. :)

Sırada sizi bekleyen çok güzel entegrasyonlar mevcut ve çalışmalara devam ediyoruz. Umarım bu çalışmamız hoşunuza gider. :)

Papağanın Gelişim Yolculuğu - 13 Aşamalı Rozet Sistemi​

1. Yumurta: (0 mesaj)
Foruma yeni katılmış, henüz kabuğunu kırmamış üye. Bu rank, sessiz gözlemcileri ve yeni başlangıçları temsil eder.

2. Çatlayan Yumurta: (10 mesaj)
İlk mesajını yazarak topluluğa "merhaba" demiş, kabuğunu kırmaya başlamış meraklı üye.

3. Tüysüz Yavru: (20 mesaj)
Foruma ısınmaya başlamış, birkaç farklı konuya katılarak sesini duyuran en taze üye.

4. Civciv: (50 mesaj)
Artık forumda düzenli olarak gezen, sorular soran ve cevaplar veren, yuvadan ilk adımlarını atan üye.

5. Tüylenen Yavru: (100 mesaj)
İlk tüyleri çıkmaya başlamış, forumun dinamiklerini öğrenmiş ve kendine güveni artmış genç üye.

6. Uçuş Talimi: (150 mesaj)
Kanatlarını açmaya hazırlanan, daha cesurca fikirlerini paylaşan ve tartışmalara katılan hevesli üye.

7. Genç Papağan: (200 mesaj)
Artık uçabilen, forumun farklı bölümlerinde rahatça gezinen ve topluluğun tanınan bir parçası olmaya başlayan aktif üye.

8. Sürü Üyesi: (300 mesaj)
Topluluğa tamamen adapte olmuş, diğer üyelere yardım eden ve forumun günlük yaşamının bir parçası haline gelmiş güvenilir üye.

9. Taklitçi Papağan: (500 mesaj)
İlk kelimelerini ve seslerini öğrenen bir papağan gibi, forumda sıkça görülen, popüler ve sohbeti sevilen bir üye.

10. Konuşkan Papağan: (1000 mesaj)
Sadece taklit etmeyen, kendi fikirlerini de üreten, bilgili ve faydalı mesajlarıyla dikkat çeken deneyimli üye.

11. Usta Konuşmacı: (2000 mesaj)
Neredeyse her konuda söyleyecek bir sözü olan, sohbetleri yönlendiren ve forumun bilgi birikimine önemli katkılarda bulunan saygın üye.

12. Sürü Lideri: (3000 mesaj)
Diğer üyelere yol gösteren, doğal bir liderlik vasfı taşıyan ve topluluk tarafından örnek alınan, çok tecrübeli üye.

13. Bilge Papağan: (4000 mesaj)
Forumun yaşayan efsanesi. Neredeyse her şeyi görmüş, geçirmiş ve bilgeliğiyle herkese ışık tutan en üst düzey üye. Bu rank, sadakatin ve derin tecrübenin bir sembolüdür.

rozetler.webp

Güzel olmuş. Aslında bazı konularda rehber alanı açılıp o konularda reheberler açanlarada ünvan verilse iyi olur. Hem hobide yeni şeyler öğrenmek hemde imsanların kendini geliştirmesine katkı sağlar.

Güzel olmuş. Aslında bazı konularda rehber alanı açılıp o konularda reheberler açanlarada ünvan verilse iyi olur. Hem hobide yeni şeyler öğrenmek hemde imsanların kendini geliştirmesine katkı sağlar.
Ben de böyle bir şey istiyordum. Farkettim ki makaleler bölümü böyle. Ama makale harici rehber ismi hoşuma gitti. Aslında pratikte ikisi de aynı şey ama rehber adı hoşuma gitti.

Daha birçok gelişme sunacağım, kullanıcı rankları da olacak (yönetici, moderatör, kullanıcı, bayan moderatör, editör, yasaklı, veteriner, petshop vs.) çalışmaları yapıyorum. Yönetim ekibinde tek olduğumdan dolayı biraz gelişim ağır oluyor, lütfen kusura bakmayın☺️🙏🏻

Rozetlerin durumunu profil alanınızdan görebilirsiniz. Bir sonraki rozetinizin durumundan haberdar olabilmek için profilinize gitmeniz yeterli olacaktır :)

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri