Web Analytics

Konur papağanı konuşması sizce nasıl?

• Kullanıcı Büşra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konur Papağanı

Büşra

Kullanıcı
Herkese selamlar fırsat buldukça siteye girmeye çalışıyorum fakat işlerimden dolayı çok fazla geçemiyorum bilgisayar başına. Konur papağanın konuşması nasıl? Biraz araştırdım ve fiyat olarak abartılan papağan türü değil gibi geldi. Bana alıştığı vakit gerekli eğitimleri verirsem konuşmasını sağlayabilir miyim?

Konur papağanlarının değişik türleri var ve hepsinin özelliği farklıdır. Siz en yaygın olanını, yeşil yanaklı konurları mı kastediyorsunuz?

Konur papağanlarının konuşma yetenekleri, bir Jako papağanı kadar net değildir. Genellikle mırıldanma şeklinde veya net olmayan sesler çıkararak konuşmayı taklit ederler. Konuşma konusunda ise eğer konur papağanı ise tercihiniz kesinlikle tercih etmem.

Ancak bu, hiç konuşmayacakları anlamına gelmez. Gerekli eğitim ve sabrı gösterirseniz, bazı kelimeleri ve sesleri taklit etmeyi öğrenebilirler. Konuşma potansiyelleri diğer türlere göre daha sınırlıdır. Bu arada konur papağanları içinde konuşma yeteneği en çok öne çıkan türler, genellikle "Aratinga" cinsi olarak bilinen daha büyük ve gürültülü türlerdir.

Konur papağanları elbette konuşur fakat konuşma eğitimini ona harcayacağınız zamanı muhabbet kuşuna harcasanız çok daha fazla verim alırsınız.

Çözüm

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri