Web Analytics

Kayseri'de Akvaryum ve Balık Fiyatlarının Çok Yüksek Olması!

• Kullanıcı Tevfik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sohbetler

Tevfik

Yönetici
Merhaba değerli papağanlar ailesi, bugün site biraz sitem edeceğim bulunduğumdan durumdan dolayı ama cidden artık canıma tak etti. Bir şehir ancak bu kadar pahalı olur. Dışarıya bakıyorum; ev, araba, akvaryum, kuş ve daha birçok şey Kayseri'den kat ve kat daha ucuz.

Yaklaşık 3-4 aydır akvaryum ve akvaryum malzemeleri araştırıyorum. Şunu anladım, Kayseri'de her şey çok pahalı maalesef. Bunu ikinci el ürün satanlar veya balık satıcıları için demiyorum. Sıfır ürünler dahi ekstra pahalı. Bugün bir fiyat adım İstanbul'da. 170*60*60h 12 milimden alttan sump sistemli olarak ön ultra Clear cam olursa 37000 TL ve 3 bin lirada nakliye tutarı çıkıyor, hem de eve kadar geliyor. Bizim Kayserimizde aynısına 10 milim cam ve clear olmayan yandan sumplı akvaryumlara 40-50 bin lira fiyat çekiyorlar. Bu arada mobilyalı bunlar. Adam yazmış yandan sumplı olursa 35 bin olur diye.

Kayseri'de mi oluyor bilmiyorum ama birisi ürün aldığında o ürünü küçük görür, umursamaz, ezikler. Eğer ürünü alırsa ve satışa çıkartırsada Dünya'nın en kaliteli ürünü o kişinindir. Ticaretlerinden de bunaldım, insanların saçmalıklarından da sıkıldım. Bir ürün almaya çalışın ve biraz araştırmaya çalışın ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız.

Akvaryum ürünü alırım, sıfır olsunda temiz olsun sorun çıkmasın derim. Adamın övüp yere göğe sığdıramadığı ürünü arızalı çıkar. Bu çalışmıyor dediğimde ise suçlu ben olurum, neden? Çünkü o ürünü ben çalıştıramamışımdır, aldığım yere götürürüm o da çalıştıramaz. Direkt garantiye göndereyim der. Akvaryum hobisi ile uğraşanlar bilir. Örneğin akvaryum içerisinde kışın ısıtıcının çıkması demek direkt balıkların beyaz benek hastası olması demek. O nedenle yenisini vereyim ben bunu şirkete geri göndereyim demek yerine aklına garantiye göndereyim fikri gelir.

Çok fazla şey var, inanın Dünya kadar sorun var ama belirtmek istemiyorum artık.

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri