Web Analytics

Kaslı Muhabbet Kuşu / Yapay Zeka ile Yaptım

• Kullanıcı Tevfik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sohbetler

Tevfik

Yönetici
Merhaba değerli papağanlar ailesi, yapay zeka günden güne tehlikeli bir hâle geldiğini söylüyorum fakat eğitici ve öğretici yanlarıda var. Örneğin birçok konuda hâlen yanlış bilgi verdiğini düşünüyorum, makaleler arasında çok fazla yanlış bilgiler veriyor. Bir konuda bilgi sahibiyseniz ve yapay zekaya komut verdiğinizde ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

Benimde canım sıkıldı, kaslı muhabbet kuşu görseli hazırlatayım dedim aşağıdaki görseli sundu bana. Ve karşınızda body building şampiyonu cicikuş. :) görseli gemini pro ile hazırladım.

kasli-muhabbet-kusu.webp

Merhaba değerli papağanlar ailesi, yapay zeka günden güne tehlikeli bir hâle geldiğini söylüyorum fakat eğitici ve öğretici yanlarıda var. Örneğin birçok konuda hâlen yanlış bilgi verdiğini düşünüyorum, makaleler arasında çok fazla yanlış bilgiler veriyor. Bir konuda bilgi sahibiyseniz ve yapay zekaya komut verdiğinizde ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

Benimde canım sıkıldı, kaslı muhabbet kuşu görseli hazırlatayım dedim aşağıdaki görseli sundu bana. Ve karşınızda body building şampiyonu cicikuş. :) görseli gemini pro ile hazırladım.

Ekli dosyayı görüntüle 377
Kuşlarıma ak-kızıl dal darı, kalamar kemiği, protein maması, vitamin, minarelli su verdiğim günün yarını gördüğüm manzara...

Gerçekten bu yapay zekanın görselleri beni çok mutlu ediyor. Şimdi ekip toplanmış papağanlar sitemizde takılıyorlar :D

kasli-kuslar.webp

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri