Web Analytics

Jako Papağan Fiyatları Nedir?

• Kullanıcı Parrot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Jako Papağanı

Parrot

Kullanıcı
Tekrardan selamlar bir önceki konumda https://www.papaganlar.com/konu/hangi-kanarya-turunu-tercih-etmeliyim.35/ böyle bir konu açmıştım fakat jako papağanı kanaryanın ötümünü bozar mı? Evde birçok hayvanım var zamanı geldiğinde de hepsini tek tek tanıtacağım. Şimdi soruma gelelim bu jako papağan fiyatları nedir? Ortalama ne kadardan gidiyor ve hangi türleri.

Bildiğim kadarı ile gri ve kırmızı kuyruk olanlar konuşmaya daha çok yatkınlarmış ben bu kuşları kaç aylık veya yaşındayken sahipleneceğim. Amacım konuşturmak papağanlar arasında konuşmayı en hızlı öğrenen papağan türü jako papağanlarmış okuduğum kaynaklar bu tarz iddalarda bulunuyordu :D

Aslında Afrika gri papağanı yani jako papağanının bilişsel kapasitesi ve anlamlı konuşma yapabilme becerisi daha iyidir. Amazon papapanları ise ses tonlama, taklit çeşidi, şarkı söyleme gibi noktalarda daha güçlü yeteneğe sahipler. Jako içinde bir sınıflandırma yaparsak da dediğiniz gibi kırmızı kuyrukluların kelime kapasitesi genel olarak daha yüksek gözüküyor. Ortalam 8 aydan sonra taklit etmeye başlarlar.

Serbest piyasa olduğı için fiyatları çok değişken. Genel bir aralık verilirse 30-40 bin arası denilebilir.

Son düzenleme:
Çözüm
Konu türünü değiştirdim, @Nur hanıma cevabından dolayı teşekkür ederim. Çözüldü olarak işaretliyorum, fiyatlar bu şekilde ilerliyor. Yaşına, cinsiyetine ve vasıfına göre değişimde sağlayabilir fiyatlar. Fakat genel olarak 30 bin lira ile 40 bin arasında değişim gösteriyor.

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri