Web Analytics

Geçmişe açılan kapı

• Kullanıcı Zivrisinek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Tanışalım

Zivrisinek

Kullanıcı
Değerli üyeler, nereden nasıl başlanır bilemedim . Bu siteyi bundan 17 sene öncesinde aktif şekilde yöneten ve sürekli içerik yükleyen bir moderatör olarak yıllar sonra Tevfik bey bana ulaşınca ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemedim. En azından üye olup sizlere bir MERHABA ☺️ demek istedim.

Papağanlar özellikle 2010-2015 yılları arasında dünyamda ciddi yer edinmiş bir hobiydi ve açıkcası hala çok güzel papağanlaeım var 😉

Tanıştıkça size tecrübelerimi anlatmaya çalışırım, umarım herkesin için faydalı bir forum olur

@Zivrisinek Ercan bey hoş geldiniz sefalar getirdiniz, tekrardan sizi bu ailede görmek çok büyük mutluluk verdi bizlere :) Size en güzel ifademizlerden birisi olan "Gagaladım" ile karşıladım :)

Sizin gibi üstadlara her daim kapımız açıktır, burada çok güzel bir aile ortamı oluşturmaya çalışıyoruz yeniden. Sizlerin papağanlar hakkında bilgisi bizlere çok şey katar. Ayrıca sizdeki papağanları da görmek isterim :)

Tekrardan hoş geldiniz üstadım

Değerli üyeler, nereden nasıl başlanır bilemedim . Bu siteyi bundan 17 sene öncesinde aktif şekilde yöneten ve sürekli içerik yükleyen bir moderatör olarak yıllar sonra Tevfik bey bana ulaşınca ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemedim. En azından üye olup sizlere bir MERHABA ☺️ demek istedim.

Papağanlar özellikle 2010-2015 yılları arasında dünyamda ciddi yer edinmiş bir hobiydi ve açıkcası hala çok güzel papağanlaeım var 😉

Tanıştıkça size tecrübelerimi anlatmaya çalışırım, umarım herkesin için faydalı bir forum olur
Hoş geldiniz hocam. :)

Yakın zamanda kaybettiğim bir Caique papağanım var, yavrudan beslediğim bir sarı ense Amazon papağanım (A25 pirinç kafes ile şirketimde) ve yine yavrudan beslediğim yetişkin bir erkek sultan papağanı var. Resimlerini paylaşırım elbette ☺️

Yakın zamanda kaybettiğim bir Caique papağanım var, yavrudan beslediğim bir sarı ense Amazon papağanım (A25 pirinç kafes ile şirketimde) ve yine yavrudan beslediğim yetişkin bir erkek sultan papağanı var. Resimlerini paylaşırım elbette ☺️
Süper hocam sabırsızlıkla bekliyoruz o hâlde, bu arada forum içerisinde dilediğiniz gibi konu açabilir ve dilediğiniz gibi mesaj yazabilirsiniz forum sizindir :)

Lise dönemlerimde arkadaşlarımızla girdiğimiz internet sitesi vardı, geçtiğimiz günlerde denk geldi ve direkt gruba gönderdim. İnsan gördüğü zaman o dönemlere gidiyor, mutlu oluyor. Yeniden hoş geldiniz evinize diyorum o zaman :)

Lise dönemlerimde arkadaşlarımızla girdiğimiz internet sitesi vardı, geçtiğimiz günlerde denk geldi ve direkt gruba gönderdim. İnsan gördüğü zaman o dönemlere gidiyor, mutlu oluyor. Yeniden hoş geldiniz evinize diyorum o zaman :)
Hoşbuldum 🥰 İnşallah zamanla sizlere ve siteye aşina olur paylaşımlara kaldığım yerden devam ederim

Hoş geldiniz eski üyelerin yeniden aktif olmaları güzel bir nostalji yaşatır
Soap Opera Film GIF by TRT

Hey maşallah 17 sene önce demek, sizleri tekrardan aramızda görmek ne güzel. Sizlerin tecrübelerine ihtiyacımız var, umarım bundan sonraki dönemde sizi bol bol papaganlar.com’da görürüz.

Hey maşallah 17 sene önce demek, sizleri tekrardan aramızda görmek ne güzel. Sizlerin tecrübelerine ihtiyacımız var, umarım bundan sonraki dönemde sizi bol bol papaganlar.com’da görürüz.
@Zivrisinek papağanlar sitemizin eski sahibi aynı zamanda. Daha sonra alan adı (domain) namebright platformunda açık artırmaya çıkıyor, bizlere nasip oluyor. Forum içerisinde hiçbir zaman benim diye bir tabir kullanmadım, kullanmamda. Papağanlar sitesi hepimize ait. O nedenle saygı değer hocamıza kapımız her daim sonuna kadar açıktır.

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri