Web Analytics

Gece Gece Aşırı Canım Sıkıldı!

• Kullanıcı Tevfik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sohbetler

Tevfik

Yönetici
Ben kendimi bildim bileli ailem ile beraber bahçelerimizde kedilerimizi besleriz, büyütürüz ve mutlu mesut yaşamaya çalışırız. Biraz önce komşu aradı, yavrulardan birisini araba ezmiş gitmiş ağabey dedi. Çıkıp bakamadım, duyduğumda dahi çok zoruma gitti; siyah beyaz aynı annesine benzeyen yavru kedimizi ezip gitmiş.

Ara sokak olmasına rağmen mal gibi araba kullanıyorlar, bir gün birisini durdurup sağlam bir şekilde uyaracağım ama bakalım ne zaman olacak artık. Bizler severken kıyamıyoruz, o kadar güzel ve naif sevmeye çalışıyoruz ki kedilere zarar gelmemesi için çabalıyoruz... duyduğum haber ise çok acı...

Araban ile eziyorsun, belki orada can çekişiyor ve kurtarılmaya müsait. Eee meziyetsiz insan evladı, durup bir kontrol etsene bir baksana hayvan yaşıyor mu? Yaşamıyor mu? Yaşamasa bile o da bir can, o da bir bebek gidip bir yere defnet.

Gece gece cidden canım aşırı sıkıldı, birini arasam derdimi paylaşsam ağzımı bozacağım burada kendimi sıka sıka yazmam çok zorladı beni... çok üzgünüm, çok!

Can taşıyana değer vermeyen insanlarla birlikte yaşamak gerçekten zor. Bir hayvanın ölmesi üzmüyor beni. Asıl kötü olan o ölüm anında acaba canı yandı mı, buna engel olamamak. Bazen araba çarpsa da bir süre yaşıyorlar ve bu durum o kadar acı verici ki. Kurtulamayacak olsa bile o anki acısını hafifletmektir sağlıklı bir insanın yapacağı şey. Gerçekten berbat bir durum

Can taşıyana değer vermeyen insanlarla birlikte yaşamak gerçekten zor. Bir hayvanın ölmesi üzmüyor beni. Asıl kötü olan o ölüm anında acaba canı yandı mı, buna engel olamamak. Bazen araba çarpsa da bir süre yaşıyorlar ve bu durum o kadar acı verici ki. Kurtulamayacak olsa bile o anki acısını hafifletmektir sağlıklı bir insanın yapacağı şey. Gerçekten berbat bir durum
Hayatımızda bir defa böyle bir şeye şahit oldum arkadaşımla beraber, gece beni eve bırakırken kediyi yanlışlıkla ezdik anında durdurdum arabayı. Veteriner hekim arkadaşım vardı, sabaha kadar başında durdum kedinin. Çok fazla zarar almadan atlattık şükür. Kedi yerdeydi ama, kalkamıyordu. Arkadaşıma dedim, bu kedi tam iyi olana kadar önce Allah'a sonra sana emanet dedim.

İki haftanın sonunda aldık kediyi, bayağı uysaldı; sahiplendirdik ve mutlu bir şekilde hayatına devam etti. Bir yıl kadar takip ricasında bulundum, ardından bırakmıştım. Kedimizin dostu ise değerli bir sınıf öğretmeni idi.

Şu an kafam o kadar yolu, o kadar saçma cümleler kurabilirim ki tarif edemem... aklıma hep o yavru geliyor. Beni çok sarsıyor böyle şeyler, nadirde olsa bu tarz şeyler maalesef yaşıyoruz...

İnsanlar olarak o masumlara bunları yaşattığımız için çok üzgünüm. 😔 Bazen elden hakkı helal etmemek dışında hiçbir şey gelmiyor maalesef. Umarım kaybettiğimiz canlar bir yerlerde çok mutludur.

İnsanlar olarak o masumlara bunları yaşattığımız için çok üzgünüm. 😔 Bazen elden hakkı helal etmemek dışında hiçbir şey gelmiyor maalesef. Umarım kaybettiğimiz canlar bir yerlerde çok mutludur.
Kendi koymuş olduğumuz kuralları ezmemek adına çok sustum fakat bu kadar olmaz diyoruz. Sabah baktığımızda ne güzel kardeşi ile sarılarak uyuyorlardı, akşamına araç ezmiş diye haber alıyoruz.

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri