Web Analytics

Film Tavsiyesinde Bulunabilir misin?

• Kullanıcı Tevfik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sohbetler

Tevfik

Yönetici
Merhaba papağanlar ailesi, birbirimize film tavsiyesinde bulunalım. Sonunda "hadi bee" diyeceğim filmleri çok severim. Bu filmler arasında en çok beğendiğim film ise Esaretin Bedeli adlı filmdir diyebilirim. Bu tarz filmlerin aslında genelini izledim sanırım :)

Hem sohbet olsun, hem de tavsiye edeceğimiz filmleri izleme fırsatımız olsun vakit buldukça :)

Esaretin bedeli güzel filmdi.

Geleceğe dönüş serisi top1 benim için.

The martian filmini de çok severim. Filmini izledim, kitabını türkçe okudum, sonra gittim bir de ingilizce olarak okudum. Hani yazarını bulsam ... 😂😂 Andy Weir iyidir severim.

Interstaller filmini izlemişsinsir ama izlemediysen güzel film.

Prestige güzeldi.

Devrim arabaları filmini izlemediysen tavsiye ederim.

Bir sürü film var tabi ama benim söyleyeceklerim hep klasik filmler.

Çok teşekkür ederim hocam film tavsiyelerinden dolayı ama hepsini izledim :D ben de aşırı derece film izleme olayı var. B12 takviyelerimi kullanmasaydım eğer muhtemelen birçok filmi hatırlıyor olamayacaktım :D

Interstaller filminin müziklerine bayılırım, geceleri bazen açarım dinleyerek uyurum :) Piyano hastalığı var, hatta çok sevdiğim 4 soundtrack serisini paylaşayım. Favorim ise kesinlikle Intouchables :)

Çok teşekkür ederim hocam film tavsiyelerinden dolayı ama hepsini izledim :D ben de aşırı derece film izleme olayı var. B12 takviyelerimi kullanmasaydım eğer muhtemelen birçok filmi hatırlıyor olamayacaktım :D

Interstaller filminin müziklerine bayılırım, geceleri bazen açarım dinleyerek uyurum :) Piyano hastalığı var, hatta çok sevdiğim 4 soundtrack serisini paylaşayım. Favorim ise kesinlikle Intouchables :)

Tahmin ettim zaten birçok filmi izlemiş olduğunuzu. 😂

Valla piyano güzel ama sanayide açınca entel muamelesi görüyor insan. 😂 Bilgisayarda proje çalışırken çok açardım.

Tahmin ettim zaten birçok filmi izlemiş olduğunuzu. 😂

Valla piyano güzel ama sanayide açınca entel muamelesi görüyor insan. 😂 Bilgisayarda proje çalışırken çok açardım.
Hocam insanların neler düşündüğünü düşünerek çok yaşıyoruz :D sanayi tayfa arabesk takılıyor genelde, çıraklarda "op op op demet abla hoş geldin" modundalar :D

Hocam insanların neler düşündüğünü düşünerek çok yaşıyoruz :D sanayi tayfa arabesk takılıyor genelde, çıraklarda "op op op demet abla hoş geldin" modundalar :D

Kimseyi müzik konusunda kötüleyemem arabesk ya da demet abla dinlemesem bile.

Dur biraz Mesut eniştelik yapayım. Benim bir abi vardı. Asıl meslek müzisyenlik ama para yok diye aydınlatmada çalışıyordu. Murat Göğebakan'dan Burcu Güneş'e kadar arkasında çalmış biri. Basgitar falan çalıyordu. Hatta bunların grupları vardı nanikatak diye.

Neyse atölyede birisi bizim abuk subuk diyeceğimiz bir müzik açınca kulaklıktan ne istiyorsan dinle ama benim kulağımı mahvetmeye hakkın yok derdi. 😂 Huysuzdur biraz. 😂

Kimseyi müzik konusunda kötüleyemem arabesk ya da demet abla dinlemesem bile.

Dur biraz Mesut eniştelik yapayım. Benim bir abi vardı. Asıl meslek müzisyenlik ama para yok diye aydınlatmada çalışıyordu. Murat Göğebakan'dan Burcu Güneş'e kadar arkasında çalmış biri. Basgitar falan çalıyordu. Hatta bunların grupları vardı nanikatak diye.

Neyse atölyede birisi bizim abuk subuk diyeceğimiz bir müzik açınca kulaklıktan ne istiyorsan dinle ama benim kulağımı mahvetmeye hakkın yok derdi. 😂 Huysuzdur biraz. 😂
Kimseyi ötekileştirmiyorum hocam ama cidden bazı müzikler çok kötü, olmaması gerekiyor. Ben ötekileştirmiyorum fakat insanın kendisine de saygı duyması gerekiyor :D Ben müzik olarak keman ya da piyano dinlerim. Türküleri severim, Türk sanat müziğini severim bazen de underground rap dinlerim oldschool, bazen de metal :D ruh hâlim çok değişkenlik gösteriyor şu paragrafta değil mi? :D

Kimseyi ötekileştirmiyorum hocam ama cidden bazı müzikler çok kötü, olmaması gerekiyor. Ben ötekileştirmiyorum fakat insanın kendisine de saygı duyması gerekiyor :D Ben müzik olarak keman ya da piyano dinlerim. Türküleri severim, Türk sanat müziğini severim bazen de underground rap dinlerim oldschool, bazen de metal :D ruh hâlim çok değişkenlik gösteriyor şu paragrafta değil mi? :D

O hepimizde var hocam. Ben bunu gençler eğleniyor deyip geçiyorum. 20 yıl sonra bugünün iyi şarkıları kalacak hatırda. Onlar da 20'ler romantizmi yapacak. Bugün 90'lar romantizmi gibi. 90'larda da berbat şarkılar vardı. Kalan 20 tane güzel şarkıya bakıp gençler "90'lar çok güzelmiş" diyor. Babam ben çocukken "Her gün yeni bir o.ç. çıkıyor" derdi. Bu da fazla tabi ama güzel şarkı o kadar da göreceli değil bence ya. Ama dediğim gibi bir de eğlencelik takılan şarkılar var. Kaliteli denmediği sürece benim için problem yok. 😂 Aradan 20 yıl geçince de dinleniyorsa zaten kalitesini belli eder.

Kaldı ki türküler için bile bugün değil ama geçmişte 7 yıl kendi köyübde kendi kaynağından beslenmesi gerekir gibi laflar söylenirdi. Örneğin oturup para kazanmak amacıyla türkü yazılır mı yazılmaz mı tartışılır. Türkünün formu doğaçlama olması ya da çoğunun bir olaya dayalı olması. Oturup para kazanmak için yaptığın albüm, türkü sayılır mı tartışılır.

Sanat müziği de aynı şekilde mesela artık eser veremiyor. Aynı şeyleri ben de dahil terennüm edip duruyoruz çovuklığumuzda var diye. Sebepleri çeşitli elbette. En büyük sebep romantizm (cimsellik anlamında değil) akımının bitmiş olması. Ama bu da bütün dünyada böyle. Bir Zeki Müren de kalmadı "beyaz papatyalar tak, at o siyah gülleri" diyecek. O naiflik hissiyatı kayboldu. Daha realist bir devirdeyiz. Bu bizde böyleykem batıda da farklı değil. Onlar da klasik müzikte eskisi kadar eser üretemiyor. Jazz, blues vb. bile niş kaldı artık.

Ha bu arada kız arkadaş7mla gitti9imiz en son bar 90's retro bardı. Kendimi tarihi eser gibi hissettim çünkü çalan şarkılar benim güncel playlistimdi. 😂

Ben de hâlen pop olarak 90'lar dinliyorum :D yine bir yazında haklısın hocam, bu arada babanıza hak verdim :D

Ben de hâlen pop olarak 90'lar dinliyorum :D yine bir yazında haklısın hocam, bu arada babanıza hak verdim :D

Valla benim playlist de 2013 yılında ve 2016 yıllarında karıştı. Hala spotify nedir bilmem. 2013 yılında Irak'ta benim bilgisayar vardı bir tek arkadaşlar arasında. Hepsi kendi müziklerini yükledi. Orada bi karıştı. 2016 yılında da yerli-yabancı 20 gblık dev bir arşiv geçmişti elime. Orada da karıştı. 😂

Moonlight sonata'dan sonra şemmame çalıyor. 😂😂

Ha bu arada ben 18 yaşındayken şanssız olmasaydım bugün konserlerde sesçi oşarak çalışacaktım. 😂 Midas diye bir yerde işe başladım. Konserlere ses ve ışık sistemlerini kuruyorsun. Fakat ilk işimiz Sezen alsu konserleriydi. O konserler de Türkiye'deki en kalabalık komserlerden biri olmuş şansıma. Tv'lerde gazetrlerde falan çok tartışıldı. Çünkü türk, kürt, ermeni şarkıları ve sanatçıları vardı. Tek şirket ekipxman yetiştiremeyip Star as ile birlikte ekipman verdiler. İlk iş bu kadar yorucu olunca bırakmıştım. Şimdi kafama edeyim diyorum ama insan gençken çok cahil oluyor işte. 😂

Sezen Aksu'nun dizinin dibinde onu dinlemek, sohbet etmiş olmak gibi bir hatıra kaldı geride. :)

Merhaba papağanlar ailesi, birbirimize film tavsiyesinde bulunalım. Sonunda "hadi bee" diyeceğim filmleri çok severim. Bu filmler arasında en çok beğendiğim film ise Esaretin Bedeli adlı filmdir diyebilirim. Bu tarz filmlerin aslında genelini izledim sanırım :)

Hem sohbet olsun, hem de tavsiye edeceğimiz filmleri izleme fırsatımız olsun vakit buldukça :)
"Forgotten" isimli 2017 Güney Kore yapımı bir film vardı izlediniz mi bilmiyorum, gerilim-gizem temasını sevenlerin bence hoşuna gider. Birisine filmi anlatırken diyebileceğim en iyi tanım "garip bir film" demek oluyor ^^ Gerçekten değişik bir senaryosu var. Bittiğinde "şimdi ne oldu" diye düşünmüştüm, yaşananların anlamı bu muymuş; karmaşık gelişinden veya benzer bir duygudan ziyade buruk bir tat bıraktığı için.

"Forgotten" isimli 2017 Güney Kore yapımı bir film vardı izlediniz mi bilmiyorum, gerilim-gizem temasını sevenlerin bence hoşuna gider. Birisine filmi anlatırken diyebileceğim en iyi tanım "garip bir film" demek oluyor ^^ Gerçekten değişik bir senaryosu var. Bittiğinde "şimdi ne oldu" diye düşünmüştüm, yaşananların anlamı bu muymuş; karmaşık gelişinden veya benzer bir duygudan ziyade buruk bir tat bıraktığı için.
Güney kore filmlerini çok izlemiyorum ama yarın izleme listeme alacağım mutlaka :) teşekkür ediyorum

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri