Web Analytics

Eşref Rüya Amazona Ne Zaman Yükleniyor?

• Kullanıcı Tevfik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sohbetler

Tevfik

Yönetici
Merhaba papağanlar ailesinin dizi sektörüne yön verenleri, nasılsınız? :) geçtiğimiz günlerde amazon üzerinden alışveriş yaptım ve sağ olsunlar prime üyeliği hadiye ettiler.

Bende dizi ve filmleri sansürlü izlemeyi sevmiyorum, her şey olduğu gibi olmalı ve gerçeği yansıtmalı düşüncesindeyim. Arada Eşref Rüya dizisine bakıyordum fakat platformda şu şekilde bir sıkıntı var; çok geç yüklüyorlar. Platformdan yetkili birisi okur mu bu yazımı bilmiyorum fakat kaçak sitelere hep yüklemişler yeni bölümü, anlaştığınız amazon prime haddinden fazla geç yüklüyor.

Dürüst olmak gerekirse Amazon Prime içerisindeki içerikleri pek beğenmedim, o nedenle uzatmama kararı aldım ve üyeliğimi iptal ettim. Şimdi bilen birisi cevaplayabilir mi? Eşref Rüya dizisi amazona ne zaman yükleniyor? :) bu arada biraz araştırma yaptım, bu durumdan şikayetçi olup üyeliğini iptal ettirenlerde olmuş.

Bu arada şu an saat 13:35 ve hâlen yüklenmemiş. Muhteşem akşam üzeri 16:00 - 17:00 saatleri arasında yüklüyorlar.

Edit: Cuma günü, yani bugün 15:00 gibi yüklediler diziyi.

Son düzenleme:
Ben çok seviyorum bu diziyi, genelde tvde takip ediyorum. Malum prime üyeliğim yok ama alacağım heehalde artık.

Ben çok seviyorum bu diziyi, genelde tvde takip ediyorum. Malum prime üyeliğim yok ama alacağım heehalde artık.
Bende amazon üzerinden alışveriş yaptığımda tanımlanıyor hesabıma, gidip özellikle almıyorum. :) doğal bir şekilde izlemek elbette çok güzel fakat çok geç yükleniyor. Dizinin yayın tarihinden 2 gün sonra yüklenmesi maalesef çok geç. İşin absürt tarafı kaçak siteler dizi biter bitmez yayın yapıyorlar :D

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri