Büşra
Kullanıcı
Ya arkadaşlar, son günlerde cennet papağanım Piko'nun aynaya olan aşkı iyice arttı. Sabah uyanır uyanmaz gidip aynanın karşısına geçiyor, resmen orada saatlerce kendini izliyor. İlk başta "Ne güzel, kendine hayran" diye düşündüm ama sonra "Acaba sıkılıyor mu, yalnız mı hissediyor?" diye endişelenmeye başladım.
Benim gözlemlediğim kadarıyla papağanlar aynaya baktıklarında kendilerini başka bir kuş gibi görebiliyorlar. Piko da belki kendine yeni bir arkadaş bulduğunu sanıyor, kim bilir?
Ama yine de bu durumun normal olup olmadığını merak ediyorum. Sizce bu davranış bir sorun teşkil eder mi? Sizlerin de böyle tecrübeleri oldu mu, varsa neler yaptınız?
Bu arada, Piko'yu oyalamak için yeni oyuncaklar almayı düşünüyorum. Sizce hangi tür oyuncaklar ilgisini çeker? Tavsiyelerinizi bekliyorum!

Benim gözlemlediğim kadarıyla papağanlar aynaya baktıklarında kendilerini başka bir kuş gibi görebiliyorlar. Piko da belki kendine yeni bir arkadaş bulduğunu sanıyor, kim bilir?
Bu arada, Piko'yu oyalamak için yeni oyuncaklar almayı düşünüyorum. Sizce hangi tür oyuncaklar ilgisini çeker? Tavsiyelerinizi bekliyorum!