Sevgili papağanlar ailesi, bu tarz konuları açıyor ve sizlerle paylaşıyor olmamın sebebi tamamen anıları biriktirmek oluyor. Aslında forumlarda amaç budur. 2005 yılına ait bir üyeliğim denk geldi ve o dönem paylaştığım yazıları okuduğumda o dönemlere gidip, çok mutlu olmuştum. Ben de sizlerle birçok anımı paylaşıp, mutluluğuma ortak olun istiyorum.
Bugün Kemal Elma kardeşimden muhabbet kuşumu alacağım, kendisi yeme düşmüş ve birkaç gün daha dursun demişti. Ve o birkaç gün doldu, gidip akşam sahipleneceğim.
şimdi sıra geldi bu arkadaşa güzel bir isim koymaya, yakışıklı bir erkek kuşumuz 
Renklerinden veya iriliğinden yola çıkarak değilde böyle akılda kalıcı bir isim olsun istiyorum
vefat eden muhabbet kuşumuzun adı Cafer idi, onu zıpçıktı cafer dizisinden esinlenmiştim. Normalde diğer evcil hayvanlarıma tüm isimleri en küçük yeğenim koyardı fakat şu an en küçük yeğenim de çok büyüdü 
Papağanlar ailesinin değerli bireyleri olarak şimdi güzel bir beyin fırtınası yapalım ve bu dostumuza güzel bir isim bulalım
Bugün Kemal Elma kardeşimden muhabbet kuşumu alacağım, kendisi yeme düşmüş ve birkaç gün daha dursun demişti. Ve o birkaç gün doldu, gidip akşam sahipleneceğim.
Renklerinden veya iriliğinden yola çıkarak değilde böyle akılda kalıcı bir isim olsun istiyorum
Papağanlar ailesinin değerli bireyleri olarak şimdi güzel bir beyin fırtınası yapalım ve bu dostumuza güzel bir isim bulalım