Web Analytics

Biraz hüzün...

• Kullanıcı koraykbl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sohbetler

koraykbl

Kullanıcı
Evet arkadaşlar. Bugün elimde kalan yunus ciklet kolonimide sattım ve akvaryumda 2 balık kaldı. Onlarda yarın gidecekler ve bana boş bir akvaryum bırakacaklar... Önümde yks sürecim devam etmekte ve ileride kendime eğer üniversitede eve çıkarsam özel tür lepistes akvaryumu kurarak biraz öğrencilik hayatıma destek sağlamasınıda istiyorum. Bu sayede hem hobimden kopmamış hemde öğrencilikte bana destek olacak bir kapı açmış olacağım. Alta akvaryumdan son kareleri veriyorum. 1.5 senedir bende duran bu güzelliğe veda etmekten dolayı modum böyle:
Doctor Who Reaction GIF

Ayrıca bana bu yolda akvaryumda calico x ahli çiftleşmesinden yavru veren ahli cikletime saygılarımı sunar ve alta fotoğraflarını koyarım... Kendisi yarın başka bir hobicide yeni manitalarıyla takılacak.

1000058476.webp

Buda bana eşlik eden akvaryumum.
1000081615.webp

@koraykbl ileride çok daha güzel bir akvaryum kuracağından hiç şüphem yok, yanlış anlama şu an kötü demiyorum fakat akvaryumun oldukça güzel. Sump dahi kurulumu yapmışın, ileride eğer yavru alırsam albino kipili balıklarımdan sana sözüm olsun göndereyim en az bir ağız albino kipili :)

@koraykbl ileride çok daha güzel bir akvaryum kuracağından hiç şüphem yok, yanlış anlama şu an kötü demiyorum fakat akvaryumun oldukça güzel. Sump dahi kurulumu yapmışın, ileride eğer yavru alırsam albino kipili balıklarımdan sana sözüm olsun göndereyim en az bir ağız albino kipili :)
Eyvallah hocam. Çok teşekkür ederim. İleride bol bitkili bir lepistes akvaryumu kurma hayalim var. Belki kipilide kurabilirim dediğiniz gibi.🙂

Eyvallah hocam. Çok teşekkür ederim. İleride bol bitkili bir lepistes akvaryumu kurma hayalim var. Belki kipilide kurabilirim dediğiniz gibi.🙂
Ben tropheuscuyum, çok severim tropheus balıkları. Özellikle favorim F0 ikola kaiser :) o balıklara büyük hayranlık duyuyorum yalan yok :)

Ben tropheuscuyum, çok severim tropheus balıkları. Özellikle favorim F0 ikola kaiser :) o balıklara büyük hayranlık duyuyorum yalan yok :)
Evet bende trop konusunda çok duydum f0 cıları. Geneli cidden bu hobiyi trop için başlıyor. Evlenenler dahi evine krediyle akvaryum kuruyor o derece. Ciddi derecede bir tutku trop. Benden uzak olsun hocam başlarsam evden kovulma garantili.😃

Evet bende trop konusunda çok duydum f0 cıları. Geneli cidden bu hobiyi trop için başlıyor. Evlenenler dahi evine krediyle akvaryum kuruyor o derece. Ciddi derecede bir tutku trop. Benden uzak olsun hocam başlarsam evden kovulma garantili.😃
Ekonomik özgürlüğüm yerinde olursa ileride, bir oda yaptıracağım ve içerisinde sadece tropheus akvaryumları olacak. En az 2 metre olacak akvaryumlar 15-3 oranlarla F0 özel balıklar getireceğim. Diğer odam da ise papağanlarım olacak :) aklımda güzel şeyler var ama bir şey eksik, şey ıımmm para sanırım :D

Ekonomik özgürlüğüm yerinde olursa ileride, bir oda yaptıracağım ve içerisinde sadece tropheus akvaryumları olacak. En az 2 metre olacak akvaryumlar 15-3 oranlarla F0 özel balıklar getireceğim. Diğer odam da ise papağanlarım olacak :) aklımda güzel şeyler var ama bir şey eksik, şey ıımmm para sanırım :D
Evet maalesef o eksiklik hepimizde var.🤣

Evet maalesef o eksiklik hepimizde var.🤣
Aman keyfimiz yerinde olsunda gerisi önemli değil, önce sağlık :) para bir şekilde ulaşılabilir ama sağlık sorunu yaşandığı zaman o en büyük sorun... ben de şeker hastalığı çıktı, çok dikkat etmem gerekiyor ama fena acıkıyorum. Demek ki yıllardır acıkmamın sebebi bundan kaynaklıymış diyorum.

Allah'ım sağlıklı olalım ama şöyle birkaç milyon dolara hayır demeyiz :)

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri