Web Analytics

Akyol Kardeşler

• Kullanıcı Tevfik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sohbetler

Tevfik

Yönetici
Merhaba çok kıymetli papağanlar ailesinin kullanıcıları, akyol kardeşler üzerinden alışveriş yapan oldu mu daha önce? Yıllardır hizmet veren bir firma, kendilerinden geçmiş zaman alışveriş yaptım diye hatırlıyorum fakat sosyal medya hesaplarından iletişime geçmeye çalıştığımda o kısma bakan pek yok sanırım.

Yakın zaman içerisinde veya daha önce alışveriş yapan oldu mu? Bunu reklam olarak paylaşmıyorum, sadece fikir alışverişi yapmak istiyorum sizlerle. Yakın bir tarihte kolay mama üzerinden alışveriş yaptım, bayağı ilgililerdi; patlayan yemi ertesi gün anında çıkarttılar. Patlamış olan yemi iade edeyim dediğimde de sizde kalabilir dediler; bende ihtiyacı olan bir komşuya vermiştim.

Bazı ihtiyaçların olur, çok küçük bir ihtiyaç ve bunu her yerde bulamazsın ama akyol kardeşler de bu tarz ufak ihtiyaçları gördüm. Yeni bir kafes aldım, kuş rahat etsin diye bir tık büyük kafese geçtim ve kafes içerisindeki tünekler plastik. Benimde plastik tüneğe karşı ayrıca alerjim var :) her neyse, tahta tünek alıp kestim testere ile tünek başlığı ayarlayıp öyle monte ettim. Aşağıya tünek başlığını koyuyorum acaba bu hangisiydi diye sorabilirsiniz.

tunek-basligi.webp

Online şekilde hiç alışveriş yapmadım, birkaç kere Fatih'teki yerlerine gidip alışveriş yapmıştım. Yani müşteri memnuniyetiniz noktasında hiç tecrübem olmadı. Ama dediğiniz gibi uzun yıllardır var olan bir site-mağaza.

Online şekilde hiç alışveriş yapmadım, birkaç kere Fatih'teki yerlerine gidip alışveriş yapmıştım. Yani müşteri memnuniyetiniz noktasında hiç tecrübem olmadı. Ama dediğiniz gibi uzun yıllardır var olan bir site-mağaza.
Fatih de olan yerleri nasıl? Büyük bir firma mı? 13 yıl önce muhabbet kuşu projemiz vardı orada da akyol kardeşler çok fazla duyulurdu köklü bir firma ama dediğim gibi sosyal medya hesaplarında pek etkili değiller.

Doğrusu içeriye doğru uzayan, petshop skalasında geniş ve düzenli bir dükkanları vardı. Ama Fatih'te bir yerleri daha var, galiba orası daha işlek ve ana yer.

Doğrusu içeriye doğru uzayan, petshop skalasında geniş ve düzenli bir dükkanları vardı. Ama Fatih'te bir yerleri daha var, galiba orası daha işlek ve ana yer.
İstanbul'a gittiğimde yolum düşerse mutlaka uğrayacağım yanlarına ve kulaklarına yavaşça fısıldayacağım; facebook sayfanızın mesajlarına bakın, diye :D

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri