Web Analytics

Akvaryumda Dip Çekimi Yaptım

• Kullanıcı Tevfik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sohbetler

Tevfik

Yönetici
Merhaba papağanlar ailesi, şehirdışına çıkmadan bir gün önce (geçen perşembe) dip çekimi yapıp su değişimi yapmıştım; 3 gün öncede sump malzemelerini temizledim, direkt dip çekimi yapıp su temizlemedim. Sebebi ise bakteri kültürünü öldürmek istemedim.

Su oldukça bulanık bir hâle geldi ama sump motoru çalışıyor, bakalım sabaha kadar berraklaşır umarım :) eğer bulanıklık devam ederse bakteri kültürü tamamen oturmamış demektir. Her şey yarın belli olacak :) Bu arada akvaryum, kuşlar ve hatta dışarıdaki kedilere dahi bakım / temizlik yapmak çok hoşuma gidiyor :D

Sizler neler yaptınız? Anlatın bakalım :)

Merhaba papağanlar ailesi, şehirdışına çıkmadan bir gün önce (geçen perşembe) dip çekimi yapıp su değişimi yapmıştım; 3 gün öncede sump malzemelerini temizledim, direkt dip çekimi yapıp su temizlemedim. Sebebi ise bakteri kültürünü öldürmek istemedim.

Su oldukça bulanık bir hâle geldi ama sump motoru çalışıyor, bakalım sabaha kadar berraklaşır umarım :) eğer bulanıklık devam ederse bakteri kültürü tamamen oturmamış demektir. Her şey yarın belli olacak :) Bu arada akvaryum, kuşlar ve hatta dışarıdaki kedilere dahi bakım / temizlik yapmak çok hoşuma gidiyor :D

Sizler neler yaptınız? Anlatın bakalım :)
Kaçırmışım bu konuyu. Forum gittikçe kalabalıklaşıyor ondan sanırım. Akvaryumunuzun temiz bir fotoğrafını da beklerdim. Emeğinize sağlık.

Ben birazdan ışıkla ilgili boş modern yazılar yapmayı planlıyorum forumda. 😂

Kaçırmışım bu konuyu. Forum gittikçe kalabalıklaşıyor ondan sanırım. Akvaryumunuzun temiz bir fotoğrafını da beklerdim. Emeğinize sağlık.

Ben birazdan ışıkla ilgili boş modern yazılar yapmayı planlıyorum forumda. 😂
Yarın su berraklaşırsa ilk işim konuya fotoğraf eklemek olacak :D aslında çekecektim ama dediğim gibi sump falan temizledim bakteri kültürü olayı tutmadı henüz, sabah ilk işim fotoğraf eklemek :)

Bir de foruma video koyulma işi entegre edilse nasıl olur? Yıllar önce böyle bir şey yapmıştım ben, konu içerisine video yükleniyor ve direkt oynatıyordu. Alternatif platformlar yerine direkt sitemize yüklense nasıl olur acaba? Ben bunun üzerinde de bir çalışma yapayım, sunucuyu biraz yoralım :D

Yarın su berraklaşırsa ilk işim konuya fotoğraf eklemek olacak :D aslında çekecektim ama dediğim gibi sump falan temizledim bakteri kültürü olayı tutmadı henüz, sabah ilk işim fotoğraf eklemek :)

Bir de foruma video koyulma işi entegre edilse nasıl olur? Yıllar önce böyle bir şey yapmıştım ben, konu içerisine video yükleniyor ve direkt oynatıyordu. Alternatif platformlar yerine direkt sitemize yüklense nasıl olur acaba? Ben bunun üzerinde de bir çalışma yapayım, sunucuyu biraz yoralım :D
SEO işinden anlamam fakat youtube kullanmak SEO için daha mı iyi bilmiyorum. Onu siz daha iyi biliyorsunuz.

SEO işinden anlamam fakat youtube kullanmak SEO için daha mı iyi bilmiyorum. Onu siz daha iyi biliyorsunuz.
Aslında Youtube içinde SEO gerekiyor😂 şimdi öyle bir durumdayız ki aş, ekmek, SEO durumuna geldik😀

Edit: balıklar yerinde duramıyor yem atmamı bekliyorlar, bir de akvaryum üzerinde duran fil kulak betamı çekeyim dedim :)

IMG_0848.webp

IMG_0849.webp

IMG_0851.webp

Son düzenleme:
Hocam balık beslemekte zevkli duruyor onların hareket etmelerini izlemek bile güzeldir😁

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri