Web Analytics

SMS Onaylı Profil İster misiniz?

• Kullanıcı Tevfik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sorum Var

Tevfik

Yönetici

Merhaba papağanlar ailesi, sms onaylı ve onaysız olarak ikiye ayrılacak. Doğrulanmış profil olmasının avantajları elbette olacak ama tam olarak mavi tik (doğrulanmış profil) sahibi olacak. Aslında bu tarz bir sistemin her iki taraf içinde iyi olacağını düşünmekteyim.

Site içerisinde saygısızlık unsuru olabildiğince minimum seviyeye iner, hatta tamamen bitirebiliriz böylelikle.
Yarışmalardan ve çekilişlerden anından haberdar olabilecekler.

Aklıma alternatif olarak çok fazla fikir gelmiyor şu an ama bu tarz doğrulanmış profil ve ayrıcaklıklar sizce nasıl olur?

Sms onayı, mavi tik olayı güzel olmakla beraber Pimpirikli kullanıcıya telefon numarası girmesi gerekeceği için "dolandırıcı mı bunlar" sanrısı yaratabilir. Bazı kullanıcılar için de külfet gelip üye olmaktan bike vazgeçebilir. Ben sadece ihtimalleri söylüyorum fikir olarak. Belki de çok ciddi gelecek insanlar daha çok sevecek, güvenli bulacak. :)

Sms onayı, mavi tik olayı güzel olmakla beraber Pimpirikli kullanıcıya telefon numarası girmesi gerekeceği için "dolandırıcı mı bunlar" sanrısı yaratabilir. Bazı kullanıcılar için de külfet gelip üye olmaktan bike vazgeçebilir. Ben sadece ihtimalleri söylüyorum fikir olarak. Belki de çok ciddi gelecek insanlar daha çok sevecek, güvenli bulacak. :)
Aslında tamamen onların güvenlikleri için olacak. Örneğin SMS doğrulaması yapan kişi özel mesaj ve/veya konularda birisini rahatsız edemeyecek, bunun tedirginliği olacak. Zaten numaralar herkese gizli olacak. Her şey avukat ve noter onaylı olacak, üye olan kişiler Papağanlar sitesinde huzurlu ve güvende hissedecekler. :)

Aslında tamamen onların güvenlikleri için olacak. Örneğin SMS doğrulaması yapan kişi özel mesaj ve/veya konularda birisini rahatsız edemeyecek, bunun tedirginliği olacak. Zaten numaralar herkese gizli olacak. Her şey avukat ve noter onaylı olacak

Evet aslında daha güvenli.

Konuyu Okuyanlar (Toplam: 0, Üye: 0, Ziyaretçi: 0)

Tema editörü

Geri