Web Analytics

Muhabbet kuşu üretimi ile ilgili youtube kanalları

• Kullanıcı sahin_tutus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Muhabbet Kuşları
Geniş Aile senaristi sevdiğim bir ağabeyimdir Cüneyt İnay :) gerçekten çok sağlam kalemi vardı ve kahkaha atıyordum her bir sahnesine.

Karikatür dergilerini çok okurdum ortaokul ve lise dönemlerinde ama şimdi ben de çağa ayak uyduruyorum sanırım, her şeyi çok çabuk tüketme derdine düştüm. Bir yandan eleştiriyoruz Z kuşağını ama bir yandan da benzediğimi söylemeden geçemiyorum.

Ekşi sözlük içerisinde yıllar önce yazardım, kendi sitemi tanıttım diye aduket çektiler😂

Hiçbirimiz farklı değiliz ki. Bem de Kemik dergisini okurdum. Şimdi elimizde telefon shorts video kaydırıp beynimizi pelteye çeviriyoruz. İnan ben de eskiden izlediğim gibi film izleyemez bir kitabı saatlerce okuyamaz oldum. Hemen bir sıkılma, daralma, bunalma hissi geliyor.

Geniş Aile çok komikti yaa.😂😂 Özellikle Ulvi ve Cevo'nun lafları çok komikti. Cevo'nun Ulvi'ye lafları çok komikti. Cumayı kalabalık olmasın diye perşembeden kılan Ulvi gibi repliklerine tabiri caizse yarılırdık. 😂😂

Ben zekai’nin repliklerine de bayılırdım😂 aslında dizide herkesin süper repliği vardı kalemine sağlık iyi güldürdü valla :)

Konuyu Okuyanlar (Toplam: 0, Üye: 0, Ziyaretçi: 0)

Tema editörü

Geri